FILMEZZUNK.HU

Fotókkal adtak ízelítőt az Feláldozhatók 4-ből

2167

Fotókkal adtak ízelítőt az Feláldozhatók 4-ből

Hamarosan a negyedik résszel végre visszatér A feláldozhatók, amelyben Jason Statham átveszi a stafétabotot Sylvester Stallone-tól. A közelmúltban kiderült, A rajtaütés-filmekből ismert Iko Uwais alakítja majd a soron következő etap rosszfiúját, ennek pedig igazán örülünk, hiszen az indonéz származású színész/kaszkadőr/harcművész mestere a látványos közelharcnak, ezt már többször bebizonyította.

Újabb fotókkal adtak ízelítőt az Feláldozhatók 4-ből

A széria szokásához híven rengeteg ismert név fog feltűnni A feláldozhatók 4. részében is, többek között Dolph Lundgren, Randy Couture, Andy Garcia, 50 Cent, Tony Jaa és Megan Fox neve is olvasható a stáblistán.

Újabb forgatási fotókkal adtak ízelítőt az Feláldozhatók 4-ből

Jason Statham is megosztott magáról újabb keménykedős és művészi, beállított fekete-fehér képeket. A sztoriról egyelőre még nem tudunk túl sok mindent, de az már kiderült, hogy ugye Barney Ross, Sly hőse valamilyen módon átadja a stafétabotot Lee Christmasnek, valamint Uwais antagonistája egy volt katonatiszt, aki fegyverkereskedéssel foglalkozik, valamint van egy magánhadserege is, úgyhogy nem kevés borsot tör majd a hőscsapat tagjainak orra alá.

Kiderült, hogy miért nem használja Scarlett Johansson a közösségi médiát – Meglepő az oka!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·