FILMEZZUNK.HU
A legjobb titkos ügynökös filmek

10 szuper titkos ügynökös film, amit látnod kell

49863

3. Becstelen brigantyk /Inglourious Basterds, 2009/

Quentin Tarantino filmje a II. világháború ideje alatt, Franciország német megszállásának első évében játszódik. Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) családját a lány szeme láttára végzi ki Hans Landa (Christoph Waltz) náci ezredes, melyet követően Shosanna Párizsba menekül, ahol ahol új identitásra tesz szert, és egy mozi tulajdonosa és üzemeltetője lesz. Eközben a “Brigantyk” névű osztag Aldo Raine (Brad Pitt) hadnagy vezetésével csatlakozik Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) német színésznőhöz és titkosügynökhöz egy akcióban, melynek célja a Harmadik birodalom vezetőinek kiiktatása. Egy mozi bejáratánál végül összefutnak a szálak, ahol Shosanna a saját bosszútervét készül végrehajtani.

Becstelen Brigantyk (2009) - Brad Pitt

2. 21 Jump Street – A kopasz osztag /21 Jump Street, 2012/

Schmidt és Jenko épp csak kikerültek a rendőrakadémiáról, máris komoly feladatot kapnak: le kell leplezniük egy veszélyes kábítószer-kereskedő bandát. Tehetségükben ugyan sokan kételkednek, ők azonban mindent megtesznek a siker érdekében. Beépülnek egy gimnázium diákjai közé, a beilleszkedés azonban nem várt bonyodalmakat tartogat.

21 Jump Street - A kopasz osztag

1. Beépített szépség /Miss Congeniality, 2000/

Egy terrorista tartja rettegésben a környéket. Legújabb célpontjai a szépségverseny döntősei. Az FBI fura ötlettel áll elő, beépítik az egyik női ügynöküket a versenyzők közé. Választásuk a nem túl nőies Grace-re (Sandra Bullock) esik. A hölgy mozgása férfias, nevetése röfögős, sőt, kissé bajuszos is. Feladata, hogy szépségkirálynőként viselkedjen, miközben kézre keríti a terroristát. Vic Melling (Michael Caine), a szépségszakértő megpróbál segíteni Grace-nek, hogy ne keltsen gyanút a döntős lányok között. Azonban már ez sem bizonyul túl egyszerű feladatnak.

Beépített szépség (2000, Miss Congeniality)

Liam Neeson a mai napig nem tudta túl tenni magát felesége tragikus elvesztésén

(Történetek forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·