FILMEZZUNK.HU
10 híres pár, akik túléltek egy szakítást

10 híres pár, akik túléltek egy szakítást

6936

4) Gigi Hadid és Zayn Malik

10 híres pár, akik túléltek egy szakítást

Zayn és Gigi 2015 novemberében kezdtek egymással találkozni, és egy idő után kapcsolatuk komoly és nagyon romantikus lett. Ennek ellenére szerelmüknek egy rövid szakítást is el kellett viselniük, hogy rájöjjenek, hogy egymásnak valók.

A pár 2016 júniusában szakított. Csak hetekkel később úgy döntöttek, hogy a kapcsolat megérdemel egy újabb esélyt, és teljesen igazuk volt.

5) Katy Perry és Orlando Bloom

10 híres pár, akik túléltek egy szakítást

Perry és Bloom 2016-ban találkozott először egy partin. Azonnal vonzódtak egymáshoz. Ugyanebben az évben az énekes hivatalossá tette kapcsolatukat, azzal hogy közzétett egy közös képet Instagram oldalán.

10 hónapos randizás után Perry úgy döntött, hogy felfüggeszti a kapcsolatot Bloommal. Némi külön töltött volt szükség ahhoz, hogy megértsék, valóban szeretik egymást. 2017-ben Perry és Bloom ismét együtt jelentek meg, és együtt mentek nyaralni Prágába és Vatikánba. Végül 2018 májusában Perry megerősítette, hogy már nem egyedülálló, és kevesebb, mint egy évvel később eljegyezték egymást.

6) Jessica Biel és Justin Timberlake

10 híres pár, akik túléltek egy szakítást

Szeretjük ezt a házaspárt, de volt egy pillanatuk, amikor ki kellett próbálniuk a szakítást. Egy születésnapi partin találkoztak, amelyet Timberlake tartott. Egy év randevúzás után, 2011-ben a pár úgy döntött, hogy szakítaniuk kell: „Teljesen kölcsönös volt, mindketten úgy döntöttek, ideje továbblépni.”

Egy év elteltével Timberlake bevallotta, hogy Biel a legjelentősebb személy számára, és megkérte a kezét.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·