FILMEZZUNK.HU
A legjobb robotos filmek

Minden idők 10 legjobb robotos filmje, amik aktuálisabbak nem is lehetnének

49623

A legjobb robotos filmek

Alábbi összeállításunkban a kedvenc robotos filmjeinket szeretnénk nektek bemutatni. Transformers? Wall-e? Terminátor? Vajon melyek minden idők legjobb robotos filmjei? Írjátok meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy nektek melyik a kedvenc robotos filmetek.

10. Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron, 2015)

Tony Stark úgy dönt, végre megvalósítja békefenntartó programját, azonban a dolgok nem a tervek szerint alakulnak. Amikor Burce Bannerrel együtt megalkotják a világ első mesterséges intelligenciáját, csakahamr rádöbbennek, hogy hatalmas veszélybe sodorták az egész világot. A Bosszúállóknak újra össze kell fogniuk, hogy megmentsék az emberiséget Ultron ördögi tervétől. A helyzetet azonban nem könnyítik meg a belső feszültségek és ellentétek sem…

Bosszúállók: Ultron kora (2015)

9. Vasököl (Real Steel, 2011)

Charlie Kenton régen ünnepelt bokszoló volt, ma azonban már az emberfeletti erejű acélrobotok a ring sztárjai. Charlie jobb híján üzletkötőként keresi kenyerét, ám bevételei a hulladékfémekből csak az utazást fedezik, hogy eljusson a meccsek helyszínére. Helyzete kilátástalan, adósságot adósságra halmoz, és ennek tetejébe még fiára is vigyáznia kell a nyáron. Bár nincs ínyére, de együtt kezd dolgozni Max-szel. Tervük, hogy felépítenek egy olyan robotot, amiből bajnokot faraghatnak. A Vasököl névre hallgató robot lesz Charlie és Max utolsó esélye a visszatérésre.

Vasököl (Real Steel, 2011)

8. Tűzgyűrű (Pacific Rim, 2013)

A Csendes-óceán mélyén időnként megnyílik egy kapu, melyen idegen világból származó óriási lények érkeznek a bolygóra. A velük vívott elkeseredett csata az utolsó fejezetéhez érkezett, az emberiség lassan kifogy a tartalékaiból. Egyetlen esélyük van a túlélésre, egy olyan harci gépezet, amely talán eredményesen fel tudja venni a harcot az idegenekkel. De vajon nem késő már megfékezni az apokalipszist?

Tűzgyűrű (Pacific Rim, 2013)

7. Szuperhaver (Iron Giant, 1999)

A történet egy kilenc éves kisfiúról, Hogarth Hughes-ról (Eli Marienthal) szól, aki barátságot köt egy kedves robottal, aki az űrből érkezett. A robotot azonban nem mindenki nézi jó szemmel, az ötvenes években az USA vezetése paranoiás volt: féltek az oroszoktól, miközben az eget kémlelték UFO jelenségek után kutatva. A városba érkezik egy szövetségi ügynök, Kent Mansley (Christopher McDonald), akinek az a feladata, hogy pusztítsa el az idegent. A robotot a kis Hogarth igyekszik megvédeni, és elrejti egy helyi roncstelepen.

Szuperhaver (Iron Giant, 1999)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·