FILMEZZUNK.HU
A legjobb robotos filmek

Minden idők 10 legjobb robotos filmje, amik aktuálisabbak nem is lehetnének

49718

6. Robotzsaru (Robocop, 1987)

A legújabb technológiának köszönhetően sikerül újraéleszteni a rendőr, Alex Murhpy holttestét, akit szolgáltal teljesítése közben meggyilkolt egy bűnöző banda. A férfi mesterséges szerveket és végtagokat kap, melyet követően a világ legkorszerűbb rendőreként áll ismét munkába. Robotzsarunak gondolkodás nélkül kéne végrehajtania a parancsokat, azonban a robotban él az ember is, aki bosszút akar állni azokon, akik megölték. Ahhoz, hogy célját teljesítse, meg kell tagadnia felettesei parancsát.

Robotzsaru (Robocop, 1987)

5. Transformers filmek

Az Autobotok és az Álcák között már évszázadok óta tart a háborúskodás, a harc tétje pedig az univerzum sorsa. Amikor a gépek a Földre érkeznek egy fiatal fiú, Sam Witwicky (Shia LaBeouf) is belekeveredik a háborúba. Sam csak egy átlagos fiú, akit a kocsik és lányok érdekelnek, most azonban az egész emberiséget kell megmentenie. Mikaela (Megan Fox) és Sam épphogy összejöttek, de nincs túl sok idejük egymással foglalkozni, mert az Autobotok és az Álcák az orruk előtt csapnak össze. Witwicky kénytelen lesz megérteni családuk jelszavát, miszerint “áldozatok nélkül nincs győzelem.”

Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight)

4. Star Wars filmek

Egy messzi-messzi galaxisban egy hercegnő (Carrie Fisher), aki titokban a lázadók egyik fontos alakja, a gonosz és sötét úr, Darth Vader fogságába esik, ám előtte még sikeresen elküldenie egy segélykérő üzenetet két droiddal. Az üzenet eljut a címzetthez, aki egyből tudja, hogy mit kell tennie, és magával viszi Luke-ot (Mark Hamill), hogy kiaszabdítsák a hercegnőt és megdöntsték a Galaxis rémuralmáért felelős Birodalmat. Küldetésüket egy piti tolvaj, Han Solo (Harrison Ford) és társa, Chewbacca segíti – egy maroknyi jó a hatalmas rossz ellen.

Star Wars filmek

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·