FILMEZZUNK.HU
Hugh Jackman és felesége már 28 éve hűségesek egymáshoz: így ismerkedtek meg

Hugh Jackman és felesége már 28 éve hűségesek egymáshoz: így ismerkedtek meg

1304

Hugh Jackman és felesége már 28 éve hűségesek egymáshoz: így ismerkedtek meg

A jóképű színész először megszólítani is alig merte Deborrát. Az első lépés mindig nehéz, különösen, ha valaki nagyon tetszik nekünk. Hugh Jackmannek is sokat kellett gondolkodnia, hogyan hódítsa meg későbbi feleségét.

Deborra-Lee Furness-szel egy munka során ismerkedtek meg, amikor együtt dolgoztak a Corelli című tévésorozatban 1995-ben. Deborra már akkor híres volt Ausztráliában, míg Hugh Jackman még nem volt ismert a szórakoztatóiparban, ez volt az első fontos szerepe. A színész a The Ellen Show-ban mesélt kapcsolatukról. Elmondta, hogy amikor először látta Deborrát, azonnal rabul ejtette őt a szőke szépség. Azonban nagyon zavarban volt és nem tudta, mit kellene tenni. Egy egész héten át nem beszélt Deborrával, aki azt hitte, hogy Hugh Jackmannek nem szimpatikus ő.

Hugh Jackman és felesége már 25 éve elválaszthatatlanok egymástól

Végül egy házibulin Hugh Jackman úgy döntött, hogy megvallja érzéseit Deborra előtt. Miután néhány ital elfogyasztása után magához tért, elhatározta, hogy őszintén elmondja, hogy mit érez. Azonban mielőtt még beszélhetett volna, Deborra megkérdezte tőle, hogy mi baj van, amiért nem beszél hozzá. Hugh Jackman ekkor bevallotta, hogy miért volt zavarban és megdöbbenésére kiderült, hogy Deborra is vonzódik hozzá. Az ügyetlen kezdet után szerencsés folytatás következett, a sztárpár boldog házasságban él 28 éve és két gyermeket nevelnek együtt.

“Minden szerepemet Istennek ajánlom” – Hugh Jackman

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·