FILMEZZUNK.HU
Marh Wahlberg legjobb filmjei

10 legjobb film Mark Wahlberg-től, amit vétek lenne kihagyni

56218

3. Az olasz meló (The Italian Job, 2003)

A terv hibátlan volt. A kivitelezés szintén. Charlie Crokernek élete legnagyobb bűntettét sikerült végrehajtania. Csupán egyetlen dolgot hagyott ki a számításból: hogy átverik. Mostantól nem a zsákmány érdekli, hanem a bosszú. A döglesztően tüneményes széftörővel kiegészülve Croker és csapata újból összeáll, hogy visszaszerezze a szajrét. Megkezdődik a padlógázzal süvítő hajsza Los Angeles utcáin.

Az olasz meló (The Italian Job, 2003)

Tudtad, hogy…?

A produkció az 1963-as Az olasz munka című Peter Collinson rendezte történet remake-je. Az autós üldözéses jelenetekben a korábbi F1 pilóta, Damon Hill adott instrukciókat a stábnak.

2. Legyőzhetetlen (Invincible, 2006)

Vince gyerekkora óta rajong az amerikai fociért. Arról álmodott, hogy egyszer a legjobbakkal küzdhet majd a pályán. Vince (Mark Wahlberg) azonban nem lett profi sportoló, soha nem játszott focicsapatban. Helyettesítő tanárként, részidős pultosként keresi a kenyerét. A szerencse váratlanul rámosolyog: a Philadelphia Eagles edzője nyílt válogatást hirdet. Vince is jelentkezik, és ő döbben meg a legjobban, amikor kiderül, hogy igazi őstehetség a fociban! Harminc évesen, amikor mások már a visszavonulást fontolgatják, ő végre lehetőséget kap, hogy valóra váltsa az álmát.

Legyőzhetetlen 2006

Tudtad, hogy…?

A sportfilm megtörtént eseményeket dolgoz fel. Vince Papale valóban játszott három szezon a Sasoknál, majd a speciális egység kapitánya lett 1978-ban.

1. Orvlövész (Shooter)

A hadsereg volt mesterlövészét érdekes feladattal próbálják visszacsábítani: meg kell mentenie az elnököt értékes tanácsaival egy merénylettől. Kiderül azonban, hogy az egész egy csapda, és ő az áldozat, akit megvádolnak. Bob Lee Swaggernek (Mark Wahlberg) menekülnie kell, és tisztáznia magát.

Orvlövész (Shooter)

Tudtad, hogy…?

Bob Lee Swagger szerepét eredetileg Keanu Reevesnek szánták, ám mi csöppet sem bánjuk, hogy Marky Mark kapta meg a főszerepet! Wahlbergnek tíz kilót kellett fogynia a szerep kedvéért.

15 híres filmkarakter, akit már több színész is eljátszott, de nem tudjuk eldönteni, hogy ki volt a jobb

Neked melyik a kedvenc Mark Wahlberg filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

(Történetek forrása; Érdekességek forrása)

//spencer//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·