FILMEZZUNK.HU
7 legjobb Angelina Jolie film, amit mindenképpen látnod kell

7 legjobb Angelina Jolie film, amit mindenképpen látnod kell

33559

3. A csontember (The Bone Collector, 1999)

A tehetséges rendőr, Rhyme (Denzel Washington) nyomozó élete látszólag derékba törik, mikor egy baleset miatt arra kényszerül, hogy ágyhoz kötve töltse napjait. Amikor azonban a városban egy sorozatgyilkos kezdi szedni áldozatait, Rhyme kapja a megbízást, hogy derítse ki, ki a tettes, és hogyan állíthatják meg. A nyomozásban Amelia (Angelina Jolie), a fiatal rendőrnő segít neki. Együttes erővel szállnak szembe a magát Csontembernek nevező őrülttel szemben.

A csontember (The Bone Collector, 1999)

Tudtad, hogy…?

A film Jeffery Deaver azonos című regénye alapján készült. A folyó, amibe Angelina Jolie beleugrik, hogy megmentse az öregembert és az unokáját, valójában egy fűtött medence volt.

2. Határok nélkül (Beyond Borders, 2003)

Az amerikai Sarah Londonban él a gyáros férjével. Az asszony egy jótékonysági gálán vesz részt, amelyet megzavar Dr. Nick Callahan felbukkanása. A férfi szenvedélyes szónoklattal hívja fel az iparmágnások figyelmét a harmadik világ országaiban élő gyermekek borzasztó sorsára. Sarah-t magával ragadja a beszéd. Feladva korábbi életét Nick mellé áll, hogy segítse az egyik afrikai menekülttáborban végzett munkáját. A szörnyűségek láttán Sarah egyre nagyobb elszántsággal dolgozik, miközben mind erősebb vonzalom fűzi a férfihoz

Határok nélkül (Beyond Borders, 2003)

Tudtad, hogy…?

Ez volt az a film Jolie életében, amely miatt kezdett el jótékonykodni és tevékenykedni a rászoruló országokban, mind e mai napig. A produkció közben, a stábtagoknak meg kellett küzdeniük a mínusz 40 és plusz 40 fokkal is. Érdekesség még Angelina Jolie filmbéli partneréről Clive Owen-ről, hogy a forgatási szünetekben folyamatosan focimeccseket nézet, hiszen hatalmas Liverpool rajongó.

1. Elcserélt életek (Changeling, 2008)

Christine Collins 1928 márciusában munkájából hazatérve 9 éves fia hűlt helyét lelte. A rendőrség öt nappal később bejelentette, hogy megtalálták a kisfiút, azonban az igazság egészen más. A nyomozók rábeszélték a nőt, hogy vigyen haza egy másik gyermeket, aki nem is a sajátja. Christine elkeseredetten próbálja rábeszélni a hatóságokat, hogy folytassák a nyomozást, de ekkor rágalomhadjárat indul ellne. Egyetlen embert tud segítséget és vigaszt nyújtani neki, Briegleb szerzetes.

Elcserélt életek (Changeling, 2008)

Tudtad, hogy…?

A szívszorító dráma megtörtént eseményeket dolgoz fel. Jolie-t Oscarra és Golden Globe-ra is jelölték játékáért, bár megnyerni végül egyiket sem sikerült. A produkció rendezője, Clint Eastwood még aznap délután rábólintott a filmre, amikor elolvasta a forgatókönyvet.

Russel Crowe a legsármosabb férfinek számított Hollywoodban – 59 éves korára már rá sem lehet ismerni

Neked melyik a kedvenc Angelina Jolie filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

(Történetek forrása; Érdekességek forrása)

//batigoool//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · ·