FILMEZZUNK.HU
Shia LaBeouf érdekességek

8 meglepő érdekesség a szülinapos Shia LaBeouf-ról

10821

Shia LaBeouf érdekességek

Shia LaBeouf nevét a világ a Disturbia thriller óta, közismerté mégis a Transformers filmek tették, de szerepelt a Constantine, az Én a Robot mozifilmekben is. Karrierje mégis Disney-filmekkel kezdődött. A még mindig fiatal színész a napokban ünnepli születésének a 37. évfordulóját, melynek alkalmából íme néhány érdekesség, hogy a kedves Olvasók is jobban megismerjék.

Shia LaBeouf érdekességek

1. Édesapja Jeffrey LaBeouf vietnami veterán, édesanyja Shayna Saide hajdani táncosnő és ékszertervező. Szülei zsidó és francia felmenőkkel rendelkeztek. A szülők elváltak, LaBeouf édesanyjával élt tovább szülővárosában

2. Hogy a zűrös családi életből kimeneküljön, LeBouf 10 évesen már komikusként lépett fel a helyi klubokban. Bevallása szerint a Disney Channel Even Stevens című sorozatában érett színésszé, melyben 2003-ig szerepelt.

Disney Channel Even Stevens

3. Egy nap látta az egyik barátját szerepelni a Quinn doktornő, a varázsló című sorozatban, és akkor határozta el, hogy színész lesz. Édesanyjával már másnap elkezdtek ügynökségeket keresni. Egyet fel is hívtak, és említették LaBeouf komikusi rutinját. Az ügynökségnek megtetszett a fiú, beregisztrálták, és elkezdett meghallgatásokra járni.

4. Karrierjében az áttörést, ezzel együtt pedig a kritikusok elismerését a Disturbia (2007) hozta meg. Shia LaBeouf a szerepre való felkészülés során sok korábbi házi őrizetessel beszélgetett.

Disturbia (2007)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · ·