FILMEZZUNK.HU
James Belushi legjobb filmjei

James Belushi 7 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

20710

3. Szahara (1995)

A második világháború idején Joe Gunn (James Belushi) őrmester vezetésével maroknyi amerikai katona próbál elmenekülni a közelgő német hadsereg elől. Dél felé araszolva a kis csapat új tagokkal bővül, csatlakozik hozzájuk egy angol katonaorvos, egy ausztrál, egy francia, és egy szudáni katona is. A menekülők legégetőbb gondja a vízhiány. Amikor végre elérnek egy oázishoz, úgy döntenek: nem menekülnek tovább, szembeszállnak a németekkel.

Szahara (Sahara, 1995)

2. Jim szerint a világ (2001 – sorozat)

Jim (James Belushi) és Cheryl boldog házasságban élnek és igyekeznek a lehető legnormálisabbnak látszani. Ez azonban meglehetősen nehéz feladatnak bizonyul, hiszen Jim komolyságban és felelősségtudatban egy szinten van kisiskolás lányaival, Cheryl pedig bébiszitterkedő húga, Dana áldásos hangulatváltozásait és férjére tett szúrós megjegyzéseit kénytelen nap, mint nap elviselni. Hétköznapinak aligha nevezhető életüket két kislányuk hajmeresztő kalandjai teszik még izgalmasabbá…

(According to Jim, 2001) Jim szerint a világ

1. Kutyám, Jerry Lee (1989)

Thomas Dooley (James Belushi), a San Diegó-i rendőrség kábítószer-osztályának nyomozója szeret egyedül dolgozni. A főnöke mindenáron rá akar sózni egy partnert, ezért kompromisszumként belemegy, hogy egy rendőrségi nyomozókutya legyen a társa, mert azt úgyis le tudja ugatni. Egy helyes német juhász kutyára esik a választása. Az eb kissé átrendezi főhősünk kocsiját, lakását és magánéletét.

Kutyám, Jerry Lee (1989, K-9)

George Clooney-nak valóságos „ellenség-listája” van, aminek élén egy híres színésztársa áll

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely James Belushi produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása)

//spencer//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·