FILMEZZUNK.HU
10 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza

10 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza

47461

10 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza

Vajon Hugh Jackman is sikeres lett volna James Bondként, vagy John Travolta a Forrest Gumpban, esetleg Tom Cruise, mint Vasember? Alábbi cikkünkben meglesheted, hogy a castingosok kiket néztek ki legelőször az alább leírt híres szerepekre. Íme 10 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza!

1) Jack Nicholson – A Keresztapa

Jack Nicholson – A Keresztapa

Al Pacino két Oscar-jelölést is kapott Michael Corleone alakításáért, de a szerepet először Jack Nicholsonnak ajánlották fel. A producerek erőltették, hogy Michael Corleone szerepét Nicholson kapja, majd amikor Francis Ford Coppola hosszasan győzködte őket Al Pacino tehetségéről, ezzel a mondattal zárták le a vitát: “oké, legyen a törpe“.

2) John Travolta – Forrest Gump

John Travolta – Forrest Gump

A Forrest Gump főszerepét állítólag John Travoltának szánták először a készítők, és miután a színész visszadobta az ajánlatot, még Chevy Chase-nél is bepróbálkoztak. Végül Tom Hanksre esett a választás. Hanks végül második Oscar-díját kapta meg az alakításért. Miután Tom Hanks kezébe vette a film forgatókönyvét, másfél óra olvasás után igent mondott a felkérésre.

3) Will Smith – Django elszabadul

Will Smith - Django elszabadul

Will Smith órákon keresztül tárgyalt Quentin Tarantinóval a szerepéről, de végül nem fogadta el a felkérést, mert kreatív nézeteltéréseik voltak, így Jamie Foxx játszotta Django szerepét.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·