FILMEZZUNK.HU
10 kutyás film, amit egyszer az életben látnod kell

10 kutyás film, amit egyszer az életben látnod kell

54539

6. Vörös kutya (Red Dog, 2011)

Red Dog, az ausztrál pásztorkutya összebarátkozik egy kietlen bányatelepen élő kis kolóniával. A telepen szinte mindenki magáénak tekinti a négylábút, ám ő igazából senkihez sem tartozik, mindaddig míg egy szép napon gazdát választ magának John Grant személyében. Egy szerencsétlen baleset azonban elszakítja őket egymástól, és Red Dog elindul földön, vízen, levegőben, hogy körbeutazza fél Ausztráliát, gazdáját megkeresni…

Vörös kutya /Red Dog, 2011/

5. Kutyám, Jerry Lee (K-9, 1989)

A mindenre elszánt Dooley-nak már-már sikerül a nyomára bukkannia egy 50 millió dolláros kokainszállítmánynak. Ám a rendőrségen a kollégái túlságosan őrültnek tartják, s nincs, aki hajlandó lenne vele együtt dolgozni. Kivéve egyvalakit, Jerry Lee-t, a tökéletesen kiképzett rendőrkutyát, akinek igazán jó orra van, ha kábítószerről van szó. A szokatlan páros tagjai kezdetben nem igazán szívlelik egymást, de néhány lövöldözés, némi balszerencse, egy kis verekedés és romantikus kaland kölcsönös tiszteletet ébreszt bennük egymás iránt.

Kutyám, Jerry Lee (1989, K-9)

4. Kutyahideg (Eight Below, 2006)

Tudósok és felfedezők kis csoportja a Déli-sarkvidéken végez kutatómunkát. A tél beköszönte előtt expedícióra indul a térképész Cooper és a geológus Davis. Vezetőjük és a nyolc szánhúzó kutya irányítója Jerry. Az út során a csapat egyik tagja balesetet szenved. Még éppen idejében érnek vissza a táborba ahhoz, hogy a közelgő vihar elől repülővel evakuálni tudják őket. A nyolc kutyát azonban kénytelenek magukra hagyni. Jerry megfogadja, hogy az első adandó alkalommal visszajön értük. Arra senki sem számít, hogy az évszázad vihara tör ki az Antarktiszon. A film megtörtént esetet dolgoz fel.

Kutyahideg 2006

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·