FILMEZZUNK.HU
A 8 legjobb Chris Pratt film, amit kár lenne kihagyni

A 8 legjobb Chris Pratt film, amit kár lenne kihagyni

24544

Chris Pratt legjobb filmjei

Christopher Michael Pratt 1979. június 21-én született a minnesotai Virginiában, azaz a napokban ünnepli 44. születésnapját. Középiskola után Hawaiin pincérkedett, ahol megismerte Rae Dawn Chong színésznőt, aki épp rendezői debütálására készült, és felajánlotta Pratt-nek a Cursed 3 (2000) főszerepét. Ugyan a film nem aratott sikert, Pratt ennek ellenére a színészi pálya mellett döntött. A mai napon vele foglalkozunk. Íme nyolc produkció Chris Pratt eddigi filmes pályafutásából, amit egyszer az életben mindenképpen érdemes megnézni.

Neked melyik a kedvenc Chris Pratt filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

8. Elpuskázva (Delivery Man, 2013)

David Wozniak (Vince Vaughn) fiatal korában spermáinak leadásával némi pénzt keresett magának. Akkor még jónak tűnt a dolog, ám egy meghökkentő hírt kap, miszerint ötszáznál is több gyermek biológiai apja, akik most pert indítanak ellene. David nem akar egyik gyermekével sem megismerkedni. Ám amikor megkapja az összes gyermeke adatlapját, minden eddigi álláspontja egycsapásra megváltozik.

Elpuskázva (Delivery Man, 2013)

Tudtad, hogy…?

Elképesztő módon Chris Pratt szerepe kedvéért 26 kg-ot hízott.

7. A Lego-kaland (The Lego Movie, 2014)

A teljesen átlagos Emmet (Chris Pratt-hang) egy igazi és lelkes építőmunkás, aki vidáman teszi a dolgát, és hiszi, hogy munkájával előrébb tud jutni a Lego-világ. Ám egy szerencsétlen véletlen folytán mindenki azt hiszi, hogy ő a kiválasztott, aki megmenti a világot a szürke unalomtól, Emmet pedig, nem sejtvén, milyen kalandokba keveredik, nem meri bevallani, hogy fogalma sincs, miről van szó.

Lego Batman 2017 Előzetes

Tudtad, hogy…?

Az egész film számítógépes képalkotással készült, ám az alkotók, hogy a számítógépes hatást elkerüljék, inkább stop-motion-szerűvé animálták a filmet.

6. Az utazók (Passengers, 2016)

A Passengers története szerint egy utasszállító űrhajó egy távoli bolygó felé tart több ezer emberrel a fedélzetén. Az egyik hálókamra meghibásodása miatt egy férfi (Chris Pratt) 90 évvel a tervezett érkezés előtt felébred. Ahogy telik az idő, szembe kell néznie az öregedéssel, és azzal, hogy magányosan fog meghalni, végül azonban úgy dönt, felébreszt egy másik utast (Jennifer Lawrence).

Az utazók (Passengers, 2016) - Kritika

Tudtad, hogy…?

Még Chris Pratt szerződtetése előtt Keanu Reeves is esélyes volt a férfi főszerepre, míg női oldalon Jennifer Lawrence előtt Reese Witherspoon, Rachel McAdams és Emily Blunt neve is felmerült a női főszerepre.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·