FILMEZZUNK.HU
Tobey Maguire 8 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Tobey Maguire 8 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

15730

2. Vágta (Seabiscuit, 2003)

Az élet lóverseny. E film három fõszereplõjének biztosan az: számukra a lovi kárpótlás mindenért, amit elvesztettek, és jutalom mindazért, amit sosem nyertek meg. Egy karrierje mélypontjára kerülõ zsokét, egy szörnyû tragédiákból kilábaló milliomost és egy öregedõ cowboyt egymás mellé sodor a véletlen: egy a versenyzéshez túl alacsony ló körül találkoznak, és egy elvarázsolt pillanat megérteti velük, hogy ez a ló megváltoztathatja az életüket. Mert különleges. A különleges ló és a különleges emberek találkozásából aztán olyan fantasztikus események következnek, amelyek nem csak a lóversenyre járók számára válnak emlékezetessé…

Vágta (Seabiscuit, 2003)

Tudtad, hogy…?

Az Universal Pictures stúdió 120. forgalmazott filmje, ami nem mellesleg megtörtént eseményeken alapul.

1. Pókember-trilógia (Spider-Man-trilogy, 2002-2004-2007)

Peter Parker (Tobey Maguire) egy kétbalkezes diákújságíró, de miután egy laboratóriumi osztálykirándulás alkalmával megcsípi őt egy mutáns pók, az élete gyökeresen megváltozik. Egy sor új képességre tesz szert: fel tud mászni a falon, tapadós pókfonalat lő a csuklójából, és előre megérzi a veszélyt. Ám a nagy hatalommal nagy felelősség is jár. Parkernek le kell győznie a gonosz Zöld Manót (Willem Dafoe), és a szerelem is rátalál Mary Jane Watson (Kirsten Dunst) személyében.

Pókember 3. (2007)

Tudtad, hogy…?

A főszereplőt alakító Tobey Maguire sosem olvasott pókember képregényt a szerepe előtt.

Pierce Brosnan egyedül nevelte fel gyermekeit, miután felesége tragikus módon életét vesztette

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Tobey Maguire produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása ITT és ITT; Érdekességek forrása ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·