FILMEZZUNK.HU
Kevin Bacon 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Kevin Bacon 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

5941

3. Veszélyes vizeken (1994)

A tajtékzó sodrású folyón két gumicsónak halad lefelé. Az egyik hajóban egy vakációzó család, a másikban két kalandvágyó férfi ül. E két csónak között egy kapocs van, egy láthatatlan kötelék: az egyik férfinek megtetszik a vagány asszony, aki ezt kihasználva elkezd kacérkodni a férfival. A férj észreveszi mindezt, de nem tesz említésre róla. A két férfi rosszban sántikál, amit lehet, hogy a család túl későn fedez fel.

Meryl Streep - Veszélyes vizeken

2. Az őrület fészke (1995)

Az elítélt, Henri Young bűne: 5 dollár eltulajdonítása éhező testvérének megmentésére. A sors, ami rá vár, viszont rosszabb a halálnál: egy sikertelen szökési kísérlet után az Alcatraz egy sötét magánzárkájába kerül, ahol három éven át teljes elszigeteltségben tengődik gyakorlatilag az észvesztés határán. Az eldurvult, önmagából kivetkőzött Henri szabadulása után bosszút áll a szökését meghiúsító besúgón. A gyilkosság ténye egyértelmű. Egy mindenre elszánt ügyvédnek azonban más tervei vannak. Henrivel karöltve, az Alcatraz és annak szadista hajlamú felügyelője ellen emel vádat.

Kevin Bacon 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

1. Titokzatos folyó (2003)

Három jó barát, akik együtt nőttek fel Boston egyik munkásnegyedében, 25 évvel később újra találkozik egy rejtélyes bűncselekmény kapcsán. Sean (Kevin Bacon) rendőr, Jimmy (Sean Penn) gengszter lett, Dave (Tim Robbins) pedig még mindig a múlt dolgain rágódik. Jimmy lányát egy nap holtan találják, és ez a gyilkosság ismét összeköti a három férfit. Jimmy bosszúra szomjazik, Sean minden erejével a gyilkost keresi, de a nyomok valahogy mindig Dave-hez vezetnek.

7-7 érdekesség Jennifer Lawrence és Sean Penn életéről

//Spencer&Hill//

River Phoenix korának egyik meghatározó gyerekszínésze volt – Sajnos tragikus véget ért az élete

(Történetek forrása)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·