FILMEZZUNK.HU
Kevin Bacon 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Kevin Bacon 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

5899

Kevin Bacon legjobb filmjei

Kevin Bacon Golden Globe-díjra jelölt amerikai színész. Bacon nem csak a filmekben, hanem a zenében is nagyszerű. Testvérével Michael Bacon-nal 1995-ben megalapította a The Bacon Brothers-t. 6 albumot sikerült kiadniuk. Alábbi összeállításunkban azonban a filmjeire koncentrálunk és bemutatjuk röviden azt a tíz filmet, amik nekünk a legjobban tetszenek tőle.

10. Hetedik érzék (1999)

Tom (Kevin Bacon) egy ártatlannak induló hipnotizálás súlyos következményeit viseli: lidérces álmok, képek gyötrik. Hangokat hall, zaklatott szüntelen. Kisfia, Jake (Zachary David Cope) is igen különös mostanában. Tom megszállott nyomozásba kezd, melynek során kideríti, hogy az utcából eltűnt Samantha (Jennifer Morrison) jár vissza hozzájuk a túlvilágról. A férfi tudja, ha véget akar vetni az őrületnek, meg kell találnia a lány holttestét és brutális gyilkosát.

Hetedik érzék (Stir of Echoes, 1999)

9. Halálos ítélet (2007)

Nick Hume (Kevin Bacon) egy átlagos fickó, aki egy irodában dolgozik, hazatérve pedig egy boldog család várja: egy szép feleség, Helen (Kelly Preston) és két tinédzser fiú, Brendan (Stuart Lafferty) és Lucas (Jordan Garrett). Egy este azonban Nick idilli élete egy csapásra rémálommá válik. Egy benzinkút kirablása során egy veszélyes banda megöli idősebbik fiát, Brandant, aki épp rosszkor volt, rossz helyen. Bár felismeri fia gyilkosát, Joe Darleyt (Matthew O’Leary), de az igazságszolgáltatás csődöt mond, így Nicknek kell bosszút állnia. Nincs más választása hát, szembe kell szállnia a bandával, melynek Joe kegyetlen bátyja, Billy Darley (Garrett Hedlund) a feje.

Kevin Bacon 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

8. Egyenesen át (1990)

Egy csoport orvostanhallgató halálközeli állapotról szeretne tapasztalatokat szerezni. Ennek érdekében egymás szívét állítják meg, majd újraélesztik. Múltjukból felvillanó képek jelennek meg, gyermekkori rémálmok, bûnök, amelyeket õk vagy ellenük követtek el. A tapasztalok egyre erõsebbé vállnak, a látomásaik fizikailag bántalmazzák õket, ahogy egyre mélyebben próbálják meg a halálközeli állapotot feltárni; megoldást remélve…

Egyenesen át (Flatliners, 1990)

7. A hazafiak napja (2016)

A film a 2013-as bostoni maratonon bekövetkezett 264 sérültet és számos halottat számláló bombamerénylet történetét dolgozza fel, melyet követően a hatóságok, élükön Tommy Saunders őrmesterrel valóságos hajtóvadászatot indítottak az elkövetők, Alex Wolff és Themo Melikidze után.

Kevin Bacon 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·