FILMEZZUNK.HU
10 ijesztő babás horrorfilm, amiket végigretteghetsz

10 ijesztő babás horrorfilm, amiket végigretteghetsz

18531

(5) Dolly, a gyilkos szellem (1991)

Egy amerikai család Mexikóba költözik, hogy babákat gyártson, ám játékgyáruk egy sátáni sírhely mellé kerül, minek következtében a játékokat megszállja egy ősi, gonosz szellem.

10 ijesztő babás horrorfilm, amiket végigretteghetsz

(6) Frankenstein játékai (2002)

May (Angela Bettis) egyik szemére majdnem vak volt gyerekkorában. Kötéssel a szemén, folyton segítségre szorulva, kiközösítve, barátok nélkül nőtt fel. Egyetlen társa csak egy porcelánbaba volt, amelynek elsírhatta bánatát, elmesélhette vágyait. A gyerekkori kitaszítottság érzése fenőttkorban sem csökkent: May képtelen a kapcsolatteremtésre, nincsenek barátai és úgy tűnik, a szerelem is elkerüli. Végül mégis talál magának valakit: beleszeret Adambe (Jeremy Sisto), aki azonban faképnél hagyja a lányt, miután rájön, hogy May képtelen a normális kapcsolatra. A csalódás egy leszbikus kolleganője, Polly (Anna Faris) karjaiba taszítja, de Polly nem érzelmi kapcsolatra vágyik, csupán a szexre, és ez újabb kudarcélmény May számára. A lánynál betelt a pohár, átszakad az utolsó gát is, és az őrület teljesen elhatalmasodik rajta. Úgy gondolja, hogyha nem talált magának megfelelő társat, majd ő maga “teremt” egyet magának. Csupán a megfelelő testrészek hiányoznak ahhoz, hogy elkészüljön May saját barátja.

10 ijesztő babás horrorfilm, amiket végigretteghetsz

(7) Fűrész (2004)

A Fűrész filmekben található baba igaz konkrétan nem gyilkol, de ha megláttuk őt bármelyik Fűrész részben, akkor tudtuk, hogy ott bizony gyilkosság fog történni. És bár Jigsaw biciklis bábja nem beszél és nem mozog magától, de ettől függetlenül a frászt hozza az emberre. A legutóbbi 7. Fűrész 2017-ben jött ki Fűrész: Újra játékban címmel. Mit tennél meg azért, hogy mentsd az életed? Készülj egy idegborzoló utazásra a terror legsötétebb bugyraiba. A megháborodott szadista sorozatgyilkos áldozatait megszállottan az élet értékére akarja megtanítani úgy, hogy erkölcsileg szilárd embereket rabol el, és hátborzongató játékra kényszeríti őket, melynek tétje a saját életük. Az áldozatok mindegyikének képtelen döntési helyzetekkel szembesülve kell megküzdenie azért, hogy visszanyerje életét, vagy ellenkező esetben belehaljon a próbálkozásokba.

10 ijesztő babás horrorfilm, amiket végigretteghetsz

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·