FILMEZZUNK.HU
11 eset, amikor a készítők rejtett elemeket tettek a filmjeikbe

11 eset, amikor a készítők rejtett elemeket tettek a filmjeikbe

948

5) Volt egyszer egy … Hollywood

A filmnek az egyik jelenetében Margot Robbie, Sharon Tate-et játssza el, ahogyan mezítláb ül a moziban. Ez a részlet nem kizárólag Quentin Tarantino női lábak iránti vonzalmának tulajdonítható, hanem inkább arra szolgál, hogy tükrözze Sharon Tate valós preferenciáját, ami a mezítláb való járkálás volt és minden lehetőséget megragadott azért, hogy levegye a cipőjét.

6) Felkoppintva

Az egyik jelenetben Dr Howard megnyugtatja Ben-t és Alison-t, hogy ő jelen lesz és segíteni fog a baba megszületésében. Azonban a körülötte lévő képek más-más országban készülte és ez bemutatja azt, hogy nem volt őszinte az utazási szokásaival kapcsolatban.

7) Venom 2. – Vérontó

Mielőtt találkozna Venom Carnage-gal, eldobja az összes piros M&M’s-et, mivel fél a vörösektől, azaz a földönkívüliektől beleértve Carnage-et is. Venom csak a konfrontációjuk után tudja legyőzni ezt a félelmét és ezután megmutatja azt, hogy a karaktere milyen fejlődésen megy keresztül.

8) X-Men: Sötét Főnix

Abban a jelenetben, amikor X Professor elkötelezi magát Magnetóhoz éppen egy Rolex Milgauss karórát visel. Ez a fantasztikus választás nem véletlen történt, mivel a Milgauss modell híres a mágneses interferenciával szembeni ellenállásáról, ami tükrözi a X professzor képességét.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·