FILMEZZUNK.HU
12 dolog, ami elkerülte a figyelmünket, miközben a kedvenc filmünket néztük

12 dolog, ami elkerülte a figyelmünket, miközben a kedvenc filmünket néztük

1844

12 dolog, ami elkerülte a figyelmünket, miközben a kedvenc filmünket néztük

A Bohém rapszódiában szereplő Freddie Mercury-tól kezdve Az órák című filmben szereplő Virginia Woolfig, praktikus effektek segítettek a szeretett filmkaraktereink életre keltésében. Ezek a változások általában észrevétlenül zajlottak. Összegyűjtöttünk 12 olyan esetet, amikor a színészek lenyűgöző alakításokon estek át, hogy eljátsszák ikonikus szerepeiket.

1) Rami Malek a Bohém rapszódiában

Ahhoz, hogy meg tudják ragadni a lényegét, a Quenn frontemberének Freddie Mercury-nak, ahhoz Rami Maleknek nagyon sok mindenen kellett változtatnia, mint például a hangját és a külsejét. Jan Sewell a Bohém rapszódia haj és sminkfelelőse több műfogat is készített Malek számára, amelyet egy évig hordott, hogy tökéletesítse a beszédét és az énekét.

2) Meryl Streep A Vaslady című filmben

A híres Meryl Streep nagy átalakuláson ment keresztül azért, hogy el tudja játszani a Brit Margaret Thatcher miniszterelnöknőt, A Vaslady című filmben. Mark Coulier protézisművész élethű szilikon maszkokat és műfogsort készített, hogy a legélethűbb Thatchert tudja megalkotni.

3) Stanley Tucci a Komfortos mennyország című filmben

Stanley Tucci, George Harvey szerepében a Komfortos mennyország című filmben, jelentős változáson ment keresztül az eredeti megjelenésétől. Tucci egy szőke parókát és kék kontaktlencsét viselt, hogy átváltozzon a karakter személyiségére.

4) Austin Butler az Elvisben

Az Elvis című friss életrajzi filmben Austin Butler egy hatalmas változtatáson kellett átmennie ahhoz, hogy eljátssza a legendás énekest. A hajat és a sminket protézisekkel oldották meg, hogy Butlernem olyan állcsontja legyen, amely Elvisre emlékeztet. A szőke haját átfestették és átalakították, hogy tökéletes legyen a külsője.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·