FILMEZZUNK.HU
8 Cameron Diaz film, amit mindenképpen látnod kell

8 Cameron Diaz film, amit mindenképpen látnod kell

24216

5. A nővérem húga (My Sister’s Keeper, 2009)

Sara és Brian élete örökre megváltozik, amikor kiderül, hogy a kétéves kislányuk leukémiás. A szülők sajátos utat választanak a reménytelen helyzetben, Jesse és Kate mellé egy harmadik gyereket nemzenek, hogy őt majd donorként felhasználhassák Kate gyógyítására. Kate és kishúga szorosabban kötődik egymáshoz, mint a legtöbb lánytestvér, hiszen Kate-nek az élete függ Annától. Sara még az ügyvédi karrierjét is otthagyja, hogy a lányai mellett legyen, ugyanakkor megfeledkezik a kisfiáról. Egy idő után Anna megelégeli a helyzetet. A tizenegy éves kislány ügyvédet fogad, és kezdetét veszi Amerika legkülönösebb pere.

A nővérem húga (My Sister's Keeper, 2009)

Tudtad, hogy…?

… a film főszereplője Sofia Vassilieva leborotválta a haját és a szemöldökét, hogy megfelelően ábrázolja Kate Fitzgerald karakterét? Úgy nyilatkozott ez a legkevesebb, amit tehet, hogy megértse Kate fájdalmát.

4. Charlie angyalai (Charlie’s Angels, 2000)

Charlie, a titokzatos férfi és gyönyörű angyalai – Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) és Alex (Lucy Liu) – a legveszélyesebb küldetést is végre tudják hajtani. Munkatársukkal, Boselyval együtt ezúttal azt a feladatot kapják, hogy járjanak utána egy hatalmas szoftverfejlesztő cég ellopott programjának. Az ügy azonban koránt sem ígérkezik olyan egyszerűnek, mint ahogy az elsőre tűnik.

Charlie angyalai (Charlie's Angels, 2000)

Tudtad, hogy…?

… a színésznők heti öt nap, napi nyolc órán át edzettek három hónapon keresztül?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·