FILMEZZUNK.HU
8 Cameron Diaz film, amit mindenképpen látnod kell

8 Cameron Diaz film, amit mindenképpen látnod kell

24217

3. Míg a jackpot el nem választ (What Happens in Vegas, 2008)

Egy este Joy (Cameron Diaz) és Jack (Ashton Kutcher) egymás mellett kötnek ki a vegasi éjszakában. A buli egy ponton érdekes fordulatot vesz, amikor nem csak, hogy részegen összeházasodnak, ráadásul hatalmas vagyont is nyernek szerencsejátékon. Vajon ki kapja meg a pénzt? Egyik fél sem hagyja magát, és azonnal megkezdődik a küzdelem: vajon kinek sikerül előbb megszabadulnia a másiktól?

Míg a jackpot el nem választ (2008)

Tudtad, hogy…?

… Joy bulis trükkje megjelenik Cameron Diaz egy másik filmjében, a Charlie angyalaiban is?

2. A Maszk (The Mask, 1994)

Stanley Ipkiss (Jim Carrey) nem a legszerencsésebb figura, sőt. Az ügyetlen és esendő banki alkalmazott éli szürke és eseménytelen életét, amit kutyájával, Milow-val oszt meg. Egy nap azonban egy furcsa, ősi maszk mindent megváltoztat: az értéktelennek tűnő faálarc ugyanis emberfeletti erőt kölcsönöz viselőjének. Stanleyből így egy szórakoztató, forgószél-szerű, ellenállhatatlan figura lesz, ám a maszk rossz kezekbe kerülve veszélyt is jelenthet. Stanley-n múlik, hogy mi lesz a titokzatos erő sorsa, és kié lesz a legszebb lány keze.

A Maszk (The Mask, 1994)

Tudtad, hogy…?

… Cameron Diaznak tizenkét meghallgatáson kellet részt vennie, mielőtt megkapta volna Tina szerepét, mindössze 7 nappal a forgatás kezdete előtt?

1. Holiday (The Holiday, 2006)

Iris reménytelenül beleszeretett kollégájába, akivel ugyan viszonyt folytatnak, de a férfi nem viszonozza érzéseit. A karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte egy közös kolléganőjüket. Amanda is rájön, hogy a barátja hűtlen volt hozzá, és szakít a férfival. A lányok – egymástól távol – úgy döntenek, változtatnak életükön. A világhálón akadnak egymásra, és rögtön megtalálják a közös hangot. Az egyikük Londonban, a másikunk Los Angelesben él, és elhatározzák, hogy lakást cserélnek. Mikor elfoglalják új lakhelyeiket, hamarosan felborulnak a pasimentes vakációra vonatkozó terveik.

Holiday /The Holiday, 2006/

Tudtad, hogy…?

… Cameron Diaz megtartotta a filmben általa viselt összes ruhát?

Kurt Russell kiállt imádott párja, Goldie Hawn mellett a bántó megjegyzések miatt

Kihagytuk a kedvenc filmedet a szülinapos színésznőtől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Cameron Diaz produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrásaÉrdekességek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·