FILMEZZUNK.HU
10 Richard Gere film, amit mindenképpen látnod kell

10 Richard Gere film, amit mindenképpen látnod kell

43382

6. Hölgyválasz (Shall We Dance?, 2004)

John Clark (Richard Gere) chicagói ügyvéd élete csaknem tökéletes. És mégis mintha elrohanna mellette az élet, a családját is alig látja. Egyik nap John hazafelé tartva a vonatablakon át a gyönyörű Paulinára (Jennifer Lopez) lesz figyelmes, aki a lerobbant Miss Mitzi’s stúdióból bámul rá. A pillantás szinte kísérti a férfit, mígnem egyszer bemegy a stúdióba, ahol beiratkozik a tánctanfolyam kezdő csoportjába. John számára újra kezdődik az élet.

5. Chicago (2002)

A fiatal színésznőt, Roxie Hartot (Renée Zellweger) elkápráztatja Chicago csillogása, és feltett szándéka, hogy Velma Kelly (Catherine Zeta-Jones), a varietéművész nyomdokaiba lépjen. Azonban néhány elbaltázott döntés miatt mind a ketten börtönbe kerülnek. Itt ismerkedik meg Roxie a legendás ügyvéddel, Billy Flynn-nel (Richard Gere), aki elvállalja a nő ügyét, azonban igen magas árat követel. Roxie feljut a csúcsra, azonban Kelly nem nézi jó szemmel a színésznő tündöklését.

4. Legbelső félelem (Primal Fear, 1996)

Martin (Richard Gere) egy igazi sztárügyvéd, bármit elvállal, amivel tovább növelheti a hírnevét. A legújabb ügye pedig biztosan nagy médiavisszhangot fog kelteni. Martin elvállalja, hogy képvisel egy utcagyereket, akit azzal vádolnak, hogy meggyilkolta Chicago egyik legbefolyásosabb emberét. Martint nem a gyerek sorsa érdekli, de nem is az igazság, csakis a siker. Szeretne bosszút állni volt főnökén, ráadásul a vád képviselete is a begyében van. Janettel (Laura Linney), a felperes ügyvédjével pedig régen viszonyt folytatott. Martin az ügy hevében észre sem veszi, hogy belesétál egy csapdába, amit a számára állítottak.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·