FILMEZZUNK.HU
10 Richard Gere film, amit mindenképpen látnod kell

10 Richard Gere film, amit mindenképpen látnod kell

43383

3. Oltári nő (Runaway Bride, 1999)

Maggie (Julia Roberts) minden vőlegények rémálma. Már háromszor szökött meg közvetlenül az oltár elől. Nem sokkal a negyedik nekifutás előtt a cinikus New York-i újságíró, Ike Graham (Richard Gere) felfigyel a lány esküvői fóbiájára. Tökéletes téma egy sikeres riporthoz. A hanyagul elintézett, gonosz hangú beszámoló a “férfifaló nőcskéről” azonban a munkahelyébe kerül, amikor Maggie cáfolatot követel. Ike sértett büszkeségétől hajtva Maggie nyomába indul, hogy bebizonyítsa főnökének, cikke valóban megfelelt a valóságnak.

2. Hacsi – A leghűségesebb barát (Hachiko: A Dog’s Story, 2009)

Parker Wilson (Richard Gere), az egyetemi tanár egy napon Bedridge-ben a vasútállomáson egy kutyára talál. Wilson hazaviszi a jószágot azzal a szándékkal, hogy majd megkeresi a gazdáját. Felesége, Cate (Joan Allen) nem fogadja szívesen az új négylábút, de végül megbarátkozik a gondolattal. Közben a kutyát elnevezi Hacsinak. A gazdi azonban csak nem akar jelentkezni a megárvult kutyusért.

1. Micsoda nő! (Pretty Woman, 1990)

Edward Lewis (Richard Gere), a sikeres és jóképű üzletemben Los Angelesbe utazik, és az egyik este megismerkedik egy örömlánnyal, Viviannel (Julia Roberts), aki még új a szakmában. A férfi másnap minden hátsó szándék nélkül felajánlja a nőnek, hogy legyen a partnere az üzleti héten, Vivian pedig örömmel fogadja el az ajánlatot. A nő varázsának a jégszívű üzletember sem tud ellenállni.

Kihagytuk a kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Richard Gere alkotás nyerte el legjobban a tetszésedet!

Az Odaát két sztárja így néz ki napjainkban, 18 évvel a sorozat elindulása után

(Címlapkép forrása; Történetek és érdekességek forrása itt és itt)

//milos//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·