FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

Keanu Reeves 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

60340

3. John Wick (2014)

John Wick (Keanu Reeves) nem akar túl sokat, csupán nyugodt életet. Kutyája, sportkocsija, üres és hideg lakása éppen elég komfortot biztosít számára. Azonban egy nyugdíjas bérgyilkos nem hagyhatja szó nélkül, ha ártanak neki. Előkerülnek a régi fegyverek, és John bosszúhadjáratba kezd. Ő az egyszemélyes hadsereg, akinek gengszterek és bérgyilkosok egész hadával kell szembenéznie. New York valódi csatatérré változik.

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. február 10-12.

Tudtad, hogy…?

… a rendező, Chad Stahelski volt Keanu Reeves kaszkadőre a Mátrix filmekben?

2. Holtpont (Point Break, 1991)

Álarcos bűnözők elkövetik az évszázad bankrablását. A bűncselekményt követően az FBI nyomozója úgy dönt, a legjobb megoldás az, ha beépül a gyanúsítottak közé. Elindul, hogy inkognitóban járjon utána az ügynek, miközben a kaliforniai szörfösök között tölti mindennapjait.

Holtpont (Point Break, 1991)

Tudtad, hogy…?

… Keanu Reeves a film kedvéért tanult meg szörfözni, ami később a hobbijává is vált?

1. Az ördög ügyvédje (Devil’s Advocate, 1997)

Kevin Lomax rendkívüli meggyőzőerejével minden ügyét megnyeri, gyönyörű és bájos felesége van, munkájában és magánéletében is szerencsés. Egy napon szokatlan állásajánlatot kap. Egy New York-i cég megbízottja keresi fel, mondván, már régóta figyelik Kevin teljesítményét, s ilyen remek munkaerőre nekik is szükségük lenne. A kísértések sorát John Milton, a rejtélyes vezető is folytatja, de persze sokkal többről van szó, mint egy pénzes zsákról…

Az ördög ügyvédje (Devil's Advocate, 1997)

Tudtad, hogy…?

… az általános szóhasználatban az ördög ügyvédjének nevezzük azt, aki egy vitában nem a saját véleményének megfelelően szegül szembe valakivel, csak azért, hogy vitapartnere betekintést nyerjen a másik oldal nézőpontjába is? Ezt a módszert oktatási céllal disputatechnikák elsajátítása során is oktatják.

Jeane-Claude Van Damme főszereplésével jöhet az Oroszlánszív 2!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Keanu Reeves produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása ITT és ITT; Érdekességek forrása ITT)

//batigoool//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·