FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

Keanu Reeves 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

60342

6. Féktelenül (Speed, 1994)

Howard Payne, a pszichopata exzsaru felrobbantja egy toronyház liftjét. A bombaszakértő, Jack Traven nagy nehézségek árán kimenti a liftben rekedt embereket, azonban Payne újabb ördögi tervet eszel ki. Egy száguldó buszra helyez bombát, amely akkor robban, ha a busz 50 mérföld per órás sebesség alá lassul.

Féktelenül (Speed, 1994)

Tudtad, hogy…?

… a filmben a kaszkadőrmutatványok 90%-át valóban Keanu Reeves hajtotta végre?

5. Édes november (Sweet November, 2001)

Nelson Moss (Keanu Reeves) magának való, munkamániás üzletember. Egy napon összehozza a sors Sarával (Charlize Theron), aki miatta bukik meg egy autóvezetői rutinvizsgán. Sara csipkelődő modora egyszerre vonzza és taszítja a férfit, aki csak akkor lágyul el végképp, amikor Sara elmondja az igazat magáról. Halálos betegségben szenved, nincs sok ideje hátra. A legfontosabbat viszont elhallgatja Sara: nem akarja, nem tudja lekötni magát. Elcsavarja a férfiak fejét, majd bűntudatot érezve egy hónap után tovább áll. Nelson nem tudja, hogy ő a kiszemelt édes, novemberi áldozat.

Édes november (Sweet November, 2001)

Tudtad, hogy…?

… Keanu Reeves énekli a film egyik betétdalát, a Time after time-ot?

4. Mátrix (The Matrix, 1999)

Neo (Keanu Reeves) ismeri a világot, amiben él, legalábbis azt hiszi, amíg meg nem ismerkedik Morpheus-szal (Laurence Fishburne). A titokzatos férfi olyan dolgokat mutat neki, melyek teljesen felborítják addigi életét. Ám az igazságnak nem csak ára, hanem veszélyei is vannak, főleg akkor, ha az új tudás birtokában már nem elégszünk meg azzal, amink van. Morpheus egy új valóságot tár Neo elé, és együtt próbálnak meg véget vetni a Mátrix rémálomszerű világának. Azonban ez nem tetszik mindenkinek.

Érdekességek a szülinapos Keanu Reeves színészről

Tudtad, hogy…?

… Keanu Reeves a filmből befolyt jövedelmének felét szétosztotta a sminkesek és a különleges hatásokért felelős szakemberek között?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·