FILMEZZUNK.HU
12 motiváló film, amit minden apukának látni kell

12 motiváló film, amit minden apukának látni kell

14557

9) Örömapa (Father of the Bride, 1991)

Ha bárki azt hiszi, hogy egy esküvő egyszerű dolog, akkor nagyot téved. Az ember lánya – aki nemrég született, és még alig húszéves – egyszer csak azt mondja: megismertem egy fantasztikus srácot, és hozzá megyek! Ez maga a rémálom. A fiú szörnyű, a szülei borzalmasak, az esküvő pedig maga a lidércnyomás. Vagy csak az örömapa érzi így?

örömapa 2

Egy apás film, amit a családdal nézz meg együtt. Ha még valaki esküvőre is készül az csak hab azon a bizonyos tortán. Steve Martin a csodálatos apa szerepben és Diane Keaton, az érzelmekkel teli anya szerepében lubickol.

10) Igazi kaland (We Bought a Zoo, 2011)

Benjamin Mee és a családja vidékre költözik. Az ok nem más, mint az, hogy az apa a család megtakarítását egy állatkertbe fekteti, amelyre ráfér a tatarozás. Ettől kezdve a család élete az állatkert vezetéséről szól, amely nem mindig problémamentes.

Igazi kaland (We Bought a Zoo, 2011)

Matt Damon apa szerepben. Ezúttal nem az ellenségeit kell kiiktatni Jason Bourne ruhájában, hanem gyermekinek kell visszanyerni a reményt az élethez. Családi kikapcsolódásnak is nagyszerű választás, ha még nem döntötted el, mit nézzetek valamelyik szürkébb hétvégéteken.

11) Faterok motoron (Wild Hogs, 2007)

A történet szerint egy csapat külvárosi muksó megunja a hétköznapok szürkeségét és egy háromkettes adrenalinfröccs reményében motortúrára indul, de a kaland annyira jól sikerül, hogy még a Del Fuegos nevű New Mexico szülte bandával is szembe kerülnek.

Faterok motoron (Wild Hogs, 2007)

Négy apuka összefog, akik nem mellesleg mind, egytől-egyig nagyszerű színészek és egy óriási kalandra indulnak. Olyan apás film a Faterok motoron, amiben tuti, hogy megtalálod magadat!

12) Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van (Mrs. Doubtfire, 1993)

Daniel Hillarddot egyszerre több csapás is sújtja. Addig rajzfilmfiguráknak kölcsönözte a hangját, szinkronszínészként kereste a kenyerét és most váratlanul elveszti az állását. Ez még nem minden, felesége, Miranda is megelégeli a viselkedését és elválik tőle. A bíróság döntése kegyetlen, Daniel elveszti mind a két gyerekét, bár hivatalosan hetente egyszer láthatja őket. A kétségbeesett apa úgy érzi, a heti egy alkalom neki nem elég, és őrült tervet sző: középkorú özvegyasszonynak adja ki magát, és Mrs Doubtfire néven jelentkezik az álláshirdetésre, amelyben volt felesége házvezetőnőt keres. Minden színészi képességét beveti, hogy megkapja az állást. A lavina elindul…

Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van (Mrs. Doubtfire, 1993)

Sajnos Robin Williams már nincs közöttünk, ám ezzel a filmmel is örökké nyomot hagyott maga után. Apás film a köbön! Te is mindent megtennél azért, hogy láthasd gyermekeidet?

“Minden reggel Bibliaolvasással kezdem a napot” – Chuck Norris

Kíváncsian várjuk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked melyik a kedvenc filmed, ahol a főszerepben az apa szerep áll!

(12 legjobb apás film címlapkép forrása)
(12 legjobb apás film történetek forrása)

//batigoool//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·