FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik a való életben nagyon kedves emberek, de a filmvásznon remekül eljátsszák a rosszfiúk szerepét

10 színész, akik a való életben nagyon kedves emberek, de a filmvásznon remekül eljátsszák a rosszfiúk szerepét

716

3. Jack Nicholson

A valaha volt 20 legjobb horrorfilm az IMDB szerint

Jack Nicholson sok-sok népszerű karaktert alakított karrierje során, aki igazán egyedi stílusú a maga nemében. Valószínűleg szórakoztató és irritáló természete segített neki életre kelteni a tőle annyira eltérő karaktereket, különösen, ami a gonosz szerepeit illeti. Nicholson két ismertebb és ikonikus rosszfiú karakterét keltette életre: Tim Burton Batmanjében Jokert és Jack Torrance-t Stanley Kubrick Ragyogás című filmjében. Jack mindkét alkalommal rendkívüli teljesítményt nyújtott, átadva a karakterek őrült esszenciáját.

2. Meryl Streep

Mindenki szereti Meryl Streep-et. A szakma egyik legnagyobb sztárja, és a közönség által a legkedveltebbek közé tartozik. Minden színész, aki valaha dolgozott Streeppel, dicsérte őt melegségéért, alázatáért és nagylelkűségéért. És mégis, a színésznő pályafutása során olyan gazembereket játszott el, akik semmiben sem hasonlítanak rá. A legfigyelemreméltóbb Miranda Priestly Az ördög Pradát visel című filmben, mely szerep meghozta számára a széles körű népszerűséget és elismerést. Ez a karakter a Runway magazin főszerkesztője, akit a személyzet hideg, sértő és mindenkivel szemben rendkívül kegyetlen emberként ismer. Ennek a résznek az előadásához Streep módszeres színészi játékot alkalmazott: addig nem lépett ki karakteréből, amíg a filmet be nem fejezték. Ezért szomorúan tekint vissza a 2006-os film forgatására, hiszen emiatt rendkívül nyomorultul érezte magát.

1. Anthony Hopkins

12 sztár, akik a filmekben rosszfiúkat játszanak, ám a való életben nagyon is elragadóak

Ezt a listát Anthony Hopkins zárja, akinek termékeny karrierje a világ legelismertebb színészei közé sorolja. Hopkins mindenféle szerepet játszott már az évek során, bár nagy elismerést vívott ki magának a kannibál és sorozatgyilkos Hannibal Lecter megformálása A bárányok hallgatnak és annak folytatásaiban. A nagyon korlátozott képernyőidő ellenére a színésznek sikerült lenyűgözően átadnia Hannibal brutális és homályos természetét, és ezzel legendás státuszba emelkedett, elnyerve ezzel első Oscar-díját. Ám a való életben személyisége nem is állhat távolabb Hannibálétól, aki igazából egy imádnivaló és nagyon vicces férfi, aki szeret táncolni és viccelődni a közösségi oldalakon. Sőt, mindig hajlandó támogatni más művészeket, és megosztani bölcsességét a világgal.

//Cornelius//

Cara Delevingne szerint a pornófilmek nézése súlyos károkat okoznak az emberekben

(Via Movieweb.com)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·