FILMEZZUNK.HU

A 8 legjobb Guy Ritchie által rendezett film

39523

4. Aladdin (2019)

Aladdin egy megnyerő utcai suhanc, aki első látásra beleszeret a dúsgazdag hercegnőbe, Jázminba. Közös jövőjük kulcsa egy egyszerú lámpás és az abban lakó Dzsinn lehet – ám a mindenható erejű szellemre nem csak Aladinnak lenne szüksége… A Disney 1992-es klasszikus animációjából Guy Ritchie rendeztett tőle megszokott, pörgős kalandfilmet.

3. A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső (Lock, Stock & Two Smoking Barrels, 1998)

Eddy (Nick Moran) apja annak idejét csinos kis summát nyert Baltás Harrytől (P. H. Moriarty). Bárt nyitott belőle, amely azóta is jól menő üzlet. Eddy szintén szakítani akar némi lóvét, ezért ő is leül a kártyaasztalhoz Harryvel. A fiú azonban veszít, méghozzá olyan sokat, hogy a bár is veszélybe kerül. Közben Harry, aki fegyvergyűjtő, újabb kincsekre bukkan, és szokás szerint tolvajokat küld a muzeális kétcsövűekért. A továbbiakban a pénz és a fegyverek gyakran gazdát cserélnek.

2. Blöff (Snatch, 2000)

A sok szálon futó történetben szerepet kap egy hatalmas 84 karátos gyémánt, egy kutya, egy illegális bokszmeccseket szervező kegyetlen maffiózó, két pitiáner ügyintéző, egy keménykezű roma bokszoló egy lakókocsi-parkból, vagyis a londoni alvilág számtalan rossz arcú és/vagy szerencsétlen figurája. A különböző történetek végül a gyémánt utáni véget nem érő hajszában futnak össze, a kevésbé szerencséseknek azonban az életükért kell menekülniük.

1. Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) karaktere is halad a korral. Zseniális nyomozási módszerei és kiváló küzdőképessége a régi és klasszikus, ám a detektív már vérbeli akcióhős és nőcsábász is. Sherlock Holmes és társa, Dr. Watson (Jude Law) egy olyan ügyön dolgozik, amely egész Anglia vesztét is okozhatja, így szükségük is lesz minden erejükre és képességükre, hogy megoldják a szövevényes problémát.

Kihagytuk kedvenc filmedet a legendás rendezőtől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Guy Ritchie által rendezett produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

Már 83 éves a Waczak Szálló humoros Basilje! John Cleese nagyon jól tartja magát a mai napig

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt)

//milos//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·