FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 34. születésnapját Dakota Johnson – Íme 8 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

Most ünnepli 34. születésnapját Dakota Johnson – Íme 8 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

10972

5) Az Oscar-díjas Social Network – A közösségi háló (2010) című filmben volt néhány jelenete Justin Timberlake-kel. A rendező szerint Johnson kihozta ebből a kis szerepből a maximumot. A forgatás után Johnson azonnal törölte magát a Facebook közösségi oldalról, mert aggódott, hogy internetfüggő lesz.

Dakota Johnson érdekességek

Johnson a Social Network – A közösségi háló című filmben

6) Dakota tizenkét évesen szerepelt először divatfotózáson, amikor a Teen Vogue  híres emberek gyerekeiről készített egy összeállítást. Később leszerződött az IMG modellügynökséghez, és szerepelt néhány kampányban. 2009-ben például a Mango új kollekcióját népszerűsítette. 

Dakota Johnson érdekességek

7) Bár Dakota Johnsont jelenleg még elhalmozzák ajánlatokkal, a színésznő tudja, hogy csak addig igazán értékes Hollywood számára, amíg fiatal. Egy 2016. januárjában adott interjúban kifakadt a filmvilágra, ugyanis saját családjában is látja a negatív példákat. Nagymamája, Tippi Hedren, és édesanyja, Melanie Griffith sem kap szerepeket hosszú évek óta, pedig mindkettőjüket kiváló színésznőnek tartja.

Dakota Johnson érdekességek

Anya, lánya, unokája

8) Sokáig Budapesten élt. Az egyik vele készült interjúban azt nyilatkozta, hogy iskola mindig is kihívás volt számára, és utált tanulni gyerekként. Nem értette miért kell az idejét az iskolára pazarolnia, miért kell Budapesten töltenie hat hónapot, amíg a nevelőapja, Antonio Banderas az Evita című filmen dolgozik, és miért kell egy hotelszobából iskolába járnia.

Dakota Johnson érdekességek

Pierce Brosnan elmondta, hogy Istenbe vetett hitének köszönhetően tudta átvészelni felesége és lánya halálát

(Érdekességek forrása)

//milos//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · ·