FILMEZZUNK.HU
A Harry Potter két meghatározó színésze titokban alkotott egy párt - Senki nem tudott róluk

A Harry Potter két meghatározó színésze titokban alkotott egy párt – Senki nem tudott róluk

482

A Harry Potter két meghatározó színésze titokban alkotott egy párt – Senki nem tudott róluk

Az első Harry Potter-film már 22 éves, de a széria szereplőihez köthető pletykák a mai napig is lázban tartják a rajongókat. Az egyik legmeghökkentőbb titokra nyolc évvel ezelőtt derült fény, amiről sokan a mai napig nem tudnak. Rengeteg pletyka keringett arról, hogy a Harry Potter-filmek gyerekszereplői között kialakulhatott-e tinikori szerelem, és vajon kik között, s bár a legtöbben Emma Watsonról és Tom Feltonról pletykáltak, a szoros barátságon kívül a főszereplők között valójában nem szövődött szerelem.

A Harry Potter két meghatározó színésze titokban alkotott egy párt - Senki nem tudott róluk

Evanna Lynch és Robbie Jarvis

Legalábbis sokáig mindenki ezt gondolta. Evanna Lynch, aki Luna Lovegoodot alakította, és a Főnix rendjével kezdődően végig ikonikus tagja volt a történetnek, kilenc év után vallotta be, hogy 2007-től 2015-ig egy párt alkotott a film egy másik ismert szereplőjével, Robbie Jarvisszal, aki Harry Potter apjának, James Potternek a tini verzióját alakította a vásznon.

A kapcsolatukról a nyilvánosság nem tudott, bár voltak jelei, hogy a forgatások után is tartották a kapcsolatot, hiszen Evanna közösségi oldalán nem feledkezett meg születésnapján köszönteni Robbie-t. Románcukra már csak akkor derült fény, amikor bejelentették szakításukat. A két színész a szakítás után is jó barátságban maradt, és továbbra is együtt jártak vegán étrendet népszerűsítő rendezvényekre, ami mindig is egy közös pont volt bennük.

Emlékszel még Draco Malfoy-ra a Harry Potterből? A 35 éves színész ennyire megváltozott

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · · · ·