FILMEZZUNK.HU
Durván szétplasztikáztatta csinos arcát! Rá sem ismerünk a 90-es évek bombázó színésznőjére

Durván szétplasztikáztatta csinos arcát! Rá sem ismerünk a 90-es évek egyik legszebb színésznőjére

3438

Durván szétplasztikáztatta csinos arcát! Rá sem ismerünk a 90-es évek egyik legszebb színésznőjére

Courtney Love a ’90-es években nagy népszerűségnek örvendett karcos, rockeres énekhangjának köszönhetően. Ám énekesi karrierje mellett komoly színészi palettával is rendelkezik. Olyan filmekben szerepelt, mint A graffiti királya, Féktelen Minnesota, az Ember a Holdon, vagy éppen a Larry Flynt, a provokátor, amiért nem mellesleg még Golden Globe-díjra is jelölték, mint a legjobb színésznő.

Durván szétplasztikáztatta csinos arcát! A 90-es évek népszerű színésznője mintha maszkot viselne

A Hole együttes énekesnőjének nemcsak hangjára irigykedtek, Courtney Love ugyanis megszerezte magának a nők egyik kedvencét: a Nirvana együttes frontemberét, Kurt Cobaint. Bájos vonásaival és rebellis természetével Courtney Love gyorsan az ujja köré csavarta Kurt Cobaint is. Barátaik szerint villámgyorsan egymásba szerettek. Az egykor gyönyörű énekes-színésznő mára a plasztika rabja lett, legutolsó ráncfelvarrása olyan borzasztóan sikerült, hogy az arca úgy néz ki, mintha maszkot viselne.

Durván szétplasztikáztatta csinos arcát! Rá sem ismerünk a 90-es évek bombázó színésznőjére - Courtney Love

Bánhatja a műtéteket Courtney Love! Smink nélkül, kinyúlt pólóban csak még jobban ráerősít a borzasztó összhatásra. Az énekesnő jó ideje torzítja az arcát a plasztikai műtétekkel, legutolsó ráncfelvarrása azonban megadta a kegyelemdöfést.

Már 69 éves az Abigél című sorozat Torma Piroskája! Bánfalvy Ágnes így néz ki napjainkban

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·