FILMEZZUNK.HU
A világhírű színész, Mark Wahlberg elárulta, hogy minden napját imával kezdi

A világhírű színész, Mark Wahlberg elárulta, hogy minden napját imával kezdi

3851

A világhírű színész, Mark Wahlberg elárulta, hogy minden napját imával kezdi

Az ima az egyetlen dolog, amit semmiképp sem hagy ki zsúfolt időbeosztása ellenére Mark Wahlberg. A színész még az edzőterembe is ritkábban jár a sűrűsödő programok és feladatok miatt, de beszámolója szerint a hitéletére továbbra is nagyon odafigyel.

"A legfontosabb, hogy jó apa, férj és ember legyek." - Mark Wahlberg

A Stu atya című filmjével kapcsolatban készített vele interjút Harry Smith, a Today Show műsorvezetője, amely során Wahlberg kiemelte hitének fontosságát. Kiemelte, hitéletének az elsődleges alapja a hála és rendszeresen imádkozik erőért és vezetésért illetve azért is, hogy jó férj tudjon lenni.

“Ez számomra a legfontosabb! Kiveszek egy napot, vagy akár két napot még az edzőteremben is kihagyok, ha sok a dolgom. Ennek ellenére nem tartok szünetet abban, hogy térdre ereszkedjek, az imakönyvemet olvassam és mindenekelőtt kifejezzem a hálámat azokért az áldásokért, amelyekkel el lettem halmozva. “

– mondta a színész, aki elmondása szerint arra is kéri Istent, hogy a tehetségeit megfelelő módon tudja felhasználni. Wahlberg pár éve nagy megdöbbenést okozott azzal, hogy beszámolt az átlagos napi rutinjáról, amely általában imával kezdődik hajnalban, 2 óra 30 perckor.

Igaz történet alapján készített keresztény filmet Mark Wahlberg – Itt az előzetes hozzá!

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · ·