FILMEZZUNK.HU
Most lenne 71 éves Patrick Swayze – Felesége, Lisa Niemi így emlékezett meg róla

Most lenne 71 éves Patrick Swayze – Felesége, Lisa Niemi így emlékezett meg róla

9490

Most lenne 71 éves Patrick Swayze – Felesége, Lisa Niemi így emlékezett meg róla

1979-ben tűnt fel, ami után sorra jöttek a sikerek és az egyre nagyobb szerepek. A nagy áttörést a Dirty Dancing című film hozta számára, nevét ekkor ismerte meg az egész világ – ez a szerep igazán közel állt hozzá, hiszen hasznosítani tudta benne balett-táncos múltját. Pályafutásában az 1980-as és 1990-es években érte el csúcspontját, de még a 2000-es évek elején is színészkedett, ám korábbi sikereit már nem tudta újból elérni. 2008 elején kiderült, hogy negyedik stádiumú hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála, ez pedig mindent megváltoztatott: karrierjében és magánéletében is csúcsokat és mélypontokat élt meg, mialatt a betegséggel kezelték. Bár a hasnyálmirigyrákban szenvedők átlagosan öt hónapig élnek az utolsó stádium diagnosztizálása után, Patrick Swayze 20 hónapig lehetett még köztünk, végül 2009 szeptember 14-én örök álomba szenderült.

Már 12 éve, hogy elhunyt Patrick Swayze – Feleségével sokáig titkolniuk kellett a románcukat

Valószínűleg nem sokan tudják, hogy ő is igazi romantikus volt, és a színész nagy személyes igaz szerelmi története nem kevésbé érdekes, mint bármely hollywoodi filmje. Egyedülálló feleségével, Lisa Niemivel, 34 évig élt haláláig, 2009. szeptember 14-ig. Lisa mindig vele volt, különösen a betegsége alatt és a halálát megelőző utolsó napokban. Tizenéves korukban találkoztak Swayze fülsiketítő dicsőségével. Abban az időben Niemi táncórákat vezetett Patrick édesanyjától. 1975-ben, négy évvel azelőtt, hogy a színész debütált a film képernyőjén. A pár együtt maradt a Swayze hihetetlen sikere után Hollywoodban. Szex szimbólum volt a nők számára szerte a világon, és a People magazin a világ legszexisebb emberének nevezte. Az ilyen siker ellenére Patrick hű maradt a feleségéhez.

„Először együtt táncoltak egy iskolai partin. A színpadra mentünk … A szemébe néztem, és az idő úgy tűnt, hogy megáll. Számukra ezek az emlékek még élnek.”

– emlékezett vissza Niemi.

Feleségével sokáig titkolniuk kellett a románcukat - Már 13 éve, hogy elhunyt Patrick Swayze

30 éves házasság után a pár megtudta Patrick szörnyű betegségét. De a nem túl jó előrejelzések ellenére a pár nem adta fel. Swayze továbbra is a filmben játszott. És a felesége az oldalán állt, minden mozdulatával egyetértett.

“Ez a legrosszabb dolog a világon, ami valaha történt velünk. Minden nap az ember életéért harcolsz. Tudom, hogy a férjem minden nap harcolt.”

Kit Harington öklendezett a forgatáson, miután megcsókolta Emilia Clarke-ot (videó!)

(Via blikkruzs.blikk.hu)


Article Tags: · ·