FILMEZZUNK.HU
Szomorú bejelentést tett Hugh Jackman: súlyos betegséget diagnosztizáltak nála

Szomorú bejelentést tett Hugh Jackman: súlyos betegséget diagnosztizáltak nála

28281

Szomorú bejelentést tett Hugh Jackman: súlyos betegséget diagnosztizáltak nála

Hallottál már Hugh Jackman betegségéről? A színész elismerte, hogy régóta kezelik, mivel bőrrákot állapítottak meg nála. 2013-ban diagnosztizáltak a Rozsomákot játszó színésznél bőrrákot. Azóta a színész több kemoterápiás kezelést kapott, és 6 bőrátültetési műtétet is elvégeztek rajta. A diagnózisa bazális sejtes karcinóma volt. Ez az onkológiai bőrbetegség olyan, hogy a tumor a bőrréteg alsó rétegén fejlődik ki. A karcinóma a bőr azon részein jelenik meg, amelyek gyakran napsugárzásnak vannak kitéve, például az orron. Hugh őszintén beszámolt a betegségéről a Twitterén, és mindenki figyelmét felhívta erre a betegségre.

Szomorú bejelentést tett Hugh Jackman: súlyos betegséggel kell együtt élnie a színésznek

2017-ben műtötték immáron hatodjára a bőrrák miatt. Hugh Jackman-nál bazalióma, a bőrrák egyik fajtája alakult ki, ettől szenved a színész már egy ideje.

„A rákos sejteket távolították el a testemből, melyek az orromon voltak. A kórház dolgozóinak hálával tartozom. Egyébként az orrom sokkal rosszabbul néz ki kötés nélkül, mint bekötve.”

– írta akkor az ausztrál színész. Betegsége ellenére a 2017-ben forgatott Logan – farkas című filmben is szerepelt, egyáltalán nem hagyta abba a munkát, sőt, elutazott nagyobb távolságokra is, és természetesen, a rajongókkal történő kommunikációról sem feledkezett meg. Ma már jobban van, de folyamatos megfigyelés alatt áll, nehogy újra kiújuljon ez a szörnyű betegség.

Kizárt, hogy ráismersz! Így néz ki most a Star Wars-filmek Darth Maulja, avagy az őt alakító Ray Park

(Via ketkes.com)


Article Tags: ·