FILMEZZUNK.HU
Felismeri? Ő volt a kis Forrest a Forrest Gump című filmben

Felismeri? Ő volt a kis Forrest a Forrest Gump című filmben

1597

Felismeri? Ő volt a kis Forrest a Forrest Gump című filmben

Díjak tucatjait zsebelte be az 1994-ben készült mozifilm, Tom Hanks-nek Oscar-t és Golden Globe-ot is hozott. De vajon mi lett a kis Forrest-tel? És a szerelmével? Idén 28 éve már, hogy elkészült Winston Groom 1986-os regénye alapján a film, ami nem csak hatalmas kasszasiker lett, a filmes szakma is leborult a megvalósítás előtt. Díjak tucatjait zsebelték be vele, és nem csak a színészi alakításoknak köszönhetően. Az alkotás ugyanis a forgatókönyv, a vágás és a vizuális effektusok miatt is lett szinte tökéletes. A történet egy gyenge szellemi képességű fiú, Forrest Gump életéről szól.

Michael Conner Humphreys játszotta, Jenny kislánykori énjét pedig Hanna Hall

Forrest volt egyetemi amerikaifutball-sztár, háborús hős, válogatott pingpongozó, rákászhajó-kapitány, ultramaratoni futó. Találkozott Elvis Presley-vel, több amerikai elnökkel és mindezek számára jelentéktelen, hétköznapi dolgok. Őt ugyanis egy cél vezérelte egész élete során, hogy meghódítsa gyerekkori szerelme, Jenny szívét. A gyerekkori énjüket egy-egy alig 8 esztendős fiú és lány alakította. A páros mélyen beleégett az elménkben, ma azonban rájuk sem ismernénk! “Jenny” színésznő lett, Forrest-nek nem sikerült!

Michael Conner Humphreys

Michael Conner Humphreys

Michael Conner Humphreys már 38 éves, biztos, hogy nem ismernéd fel, ha csak ezt a képet látnád róla. Hihetetlen, ő is katona lett, mint Forrest, Németországban és Irakban is szolgált 2012-ig.

Hanna R Hall

Hanna R Hall

Hanna R Hall gyönyörű kislány volt, így a film után azonnal beindult a karrierje. gyakorlatilag azóta is folyamatosan forgat. Nem csak filmeket, tévéfilmeket és rövidfilmeket is. 37 éves már.

14 történelmi filmjelmez, amely soha nem létezhetett a valóságban

(Via Twn.hu)


Article Tags: · · · ·