FILMEZZUNK.HU
Mara Wilson

Emlékszel rá? Így néz ki most a Mrs. Doubtfire egykori gyereksztárja

4492

Emlékszel rá? Így néz ki most a Mrs. Doubtfire egykori gyereksztárja

Immár több mint 26 év telt el Robin Williams egyik leghíresebb filmjének, a Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van megjelenése óta. Ugye, senkinek sem kell bemutatni a gyermekeitől elválasztott, kétségbeesésében dadává alakuló édesapa történetét? A Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van című film 1993-ban jelent meg a 2014-ben elhunyt Robin Williams és Sally Field főszereplésével, míg a család két legidősebb gyermekét az akkor még tinédzserkorú Matt Lawrence és Mara Wilson alakították.

Emlékszel rá? Így néz ki most a Mrs. Doubtfire egykori gyereksztárja - Mara Wilson

Egy ausztrál reggeli műsorban volt vendég Mara Wilson, aki Los Angeles-i otthonából jelentkezett be. Az elbűvölő kislányból egy csinos nő lett, aki legutóbb a nézőknek beszélt arról miképp hatott rá a gyerekkori hírnév.

„Gyerekként nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy felnőtt kritikusok nem túl hízelgő véleményt formálnak rólam. Rossz érzés volt, mert igazságtalannak éreztem, ráadásul ezáltal nagy nyomás nehezedett rám”

– kezdte Mara, aki a Matilda, a kiskorú boszorkányban együtt játszott Danny DeVitóval, a film rendezőjével, így nagyon jóba lettek.

„Danny és a felesége nagyon kedvesek voltak velem, amikor a mozi elkészülte után édesanyám emlőrákban elhunyt, a szárnyaik alá vettek, sokszor vendégeskedtem náluk, és együtt játszottam a gyerekeikkel. Sokszor elvittek színházba és moziba is”

– emlékezett vissza.

Mara Wilson

Gyerekként emlékszünk rá, pedig időközben komoly férfi lett Terence Hill kisfiából

(Via Life.hu)


Article Tags: · · ·