FILMEZZUNK.HU
A 2009-es kultikus Zombieland folytatása az eredeti szereplőgárdával és rendezővel tér vissza egy újabb észvesztő kalandra!

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Zombieland 3. része!

6038

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Zombieland 3. része!

Folytatódhat Tallahassee története a zombi apokalipszisben, egy valakin legalábbis biztosan nem fog múlni: Woody Harrelson-on. A színész még 2009-ben mutatkozott be a zombivadász szerepében a Zombieland, majd egy évtizeddel később újra eljátszotta a szerepet a Zombieland 2: A második lövés című filmben 2019 -ben, de vajon elkészülhet a harmadik rész?

Zombieland 2: A második lövés - Filmkritika (Zombieland: Double Tap) 2019

A színész a napokban a ScreenRant nevű magazinnak adott interjút legutóbbi filmje kapcsán, mely során arról is kérdezték, hogy visszatérne-e a harmadik epizódra.

“Örömmel megcsinálom, mert imádom azokat a srácokat. Az egész csapatot… Csodálatos, szórakoztató, rendkívül vicces arcok. Úgyhogy azt mondom, teljesen nyitott vagyok rá. És Ash (Crossnan, az interjút készítő újságíró), ha tudsz bármit tenni azért, hogy megtörténjen, rendkívül hálás lennék”

– válaszolta a színész. Ez sajnos nem sok, és azt nézve, hogy a második részre is tíz évet kellett várni, nem táplálunk túl nagy reményeket ahhoz, hogy a közeljövőben trilógiává bővüljön a zombi vígjáték. Mindenesetre mi is szívesen látnánk újra együtt a Woody Harrelson, Emma Stone, Abigail Breslin és Jesse Eisenberg által formált csapatot.

Zac Efron benne lenne a High School Musical folytatásában!

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·