FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 40. születésnapját Rebecca Ferguson – Íme 8 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

Most ünnepli 40. születésnapját Rebecca Ferguson – Íme 8 meglepő érdekesség a csodaszép színésznőről

7865

Rebecca Ferguson érdekességek

Rebecca Ferguson svéd származású angol színésznő. Első szerepét a ‘Nya tider’ c. svéd tévésorozatban kapta, majd több angol és idegen nyelvű produkcióban is láthattuk. A hírnevet 2013-ban a BBC ‘The White Queen’ c. sorozata hozta meg számára, majd 2015-ben szerepet kapott a Mission: Impossible – Titkos nemzetben, aminek köszönhetően az egyik legfelkapottabb színésznő lett Hollywoodban. A gyönyörű színésznő a napokban tölti be a 40. életévét, melynek alkalmából itt az idő egy picit jobban megismerkedni vele.

Rebecca Ferguson érdekességek

1) A szülei hamar elváltak, édesanyja, Rosemary egyedül nevelte fel őt és három testvérét. 

2) Rebecca édesanyja brit származású, 25 évesen költözött Svédországba, és állítólag Sarah Ferguson (színésznő/ írónő/ producer és nem mellesleg yorki hercegné) távoli rokona.

Rebecca Ferguson érdekességek

3) Első szerepét a már említett Nya tider c. svéd sorozatban kapta, melyben 3 évadon keresztül az egyik főszereplőt, Anna Gripenhielm-t alakította. A szerep egy csapásra ismertté tette Svédországban, a hirtelen jött hírnevet a fiatal lány nehezen viselte, többször elmondta, hogy a sorozat végeztével szeretne elvonulni a nyilvánosságtól (ezután költözött Simrishamn-be).

4) Az Alien: Covenant (2017) női főszerepére sokáig Rebecca Ferguson volt esélyes, de a lehetőséget végül Katherine Waterston kapta.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · ·