FILMEZZUNK.HU
Érdekességek Viggo Mortensen színészről

10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Viggo Mortensenről

13150

5. Aragorn szerepét eredetileg a 26 éves Stuart Townsend játszotta volna, de hat hét felkészülés után a forgatás kezdete előtt egy nappal elküldték, mert Peter Jackson úgy érezte, hogy Aragornt valaki idősebbnek kéne játszania. Így kapta meg a szerepet Viggo Mortensen.

6. A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége című film akciójelenetein a Star Wars filmekben is közreműködő koreográfus dolgozott. A sokat látott koreográfus szerint Viggo Mortensen a legtehetségesebb kardforgató színész, akivel valaha alkalma volt együtt dolgozni.

10 dolog, amit Viggo Mortensenről tudni érdemes

7. A Gyűrűk Ura második részének forgatásán Viggo Mortensen eltörte két lábujját, mikor belerúgott egy acélsisakba. A jelenet belekerült a filmbe is. Peter Jackson le volt nyűgözve Aragorn fájdalommal teli kiáltásától, és csak később tudta meg, hogy a fájdalomtól ordított. Mortensen azonban ennek ellenére folytatta a forgatást. A színész később elmondta, hogy ezt csak azért említették meg a DVD-n, mert ő egy színész, a kaszkadőrcsapat tagjai viszont sokkal súlyosabb sérüléseket is elszenvedtek.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · ·