FILMEZZUNK.HU
Jön az új élőszereplős Herkules film, ráadásul Chris Hemsworth-el a főszerepben!

Már készül az új élőszereplős Herkules film, ráadásul Chris Hemsworth-el a főszerepben!

9150

Már készül az új élőszereplős Herkules film, ráadásul Chris Hemsworth-el a főszerepben!

Az első hírek tavaly tavasszal érkeztek a Herkules élőszereplős változatáról, melyben a többek között a Végtelen háborúval és a Végjátékkal már bizonyító Russo tesók produceri minőségben lesznek jelen, és az ígéretek szerint nem szöveghű remake-ben gondolkoznak. A filmfejlesztés még mindig korai fázisnál tart, de azért már formálódik valami: a forgatókönyv első változata például, a hírek szerint már elkészült, legalább is Joe Russo állítása szerint, aki nemcsak erről az infóról rántotta le a leplet.

Herkules (Hercules, 1997)

Legutóbbi nyilatkozatában ugyanis arra utalt, hogy nem egy filmben gondolkoznak a Herkules kapcsán, hanem egy egész franchise-ban. Elvégre is, Héraklésznak 12 munkája/próbája volt, szóval jó sok filmre elegendő történetet lehet kölcsönözni a görög mitológiából…

“A forgatókönyv [melyet a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját is papírra vető Dave Callaham ír] gyakorlatilag már kész van, az utolsó simitásokat végezzük rajta. Sok időt és gondot fordítottunk rá, mivel ez egy olyan film, ami nagyon fontos számomra és a gyerekeim számára is. Sokszor megnézték gyerekkorukban, szóval erős érzelmi kapcsolat alakult náluk ki az irányába.”

– nyilatkozta a rendező/producer, majd így folytatta:

“Mindig alaposan körbejárunk mindent, amin dolgozunk, és elgondolkozunk rajta, hogyan lehetne abból tovább építkezni, kiteljesíteni, milyen lehetőségeket kínál még fel történetmesélési szempontból. A Herkulessel is pont ezt tesszük: megvizsgáljuk, milyen világot lehet építeni köré, és azt, hogy ez mennyire érdekes a történetmesélést tekintve. Végül is a közönség ezt szereti, nem igaz? Olyasmire vágynak, amiben akár egy évtizeden át elmerülhetnek, nekünk pedig pont az a célunk, hogy megadjuk nekik ezt az élményt. De még nagyon az elején járunk”

Joe Russo tehát hosszú távra tervez Herkules karakterével, szóval, ha bejön az első film, bizonyosan tovább merülnek a görög mitológiában. És bár ez a “franchise franchise hátán” felfogás sokakban ellenérzéseket válthat ki, az biztos, hogy a görög mitológiára ráférne már pár jól sikerült filmes adaptáció, mert az eddigiek finoman szólva sem voltak meggyőzőek.

Elképesztő táncot nyomott Salma Hayek (Videó!)

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·