FILMEZZUNK.HU
Minden idők 10 legrosszabb filmje

Minden idők 10 legrosszabb filmje

17751

3. Sharktopus (2010)

Tudósok egy cápa és egy polip keresztezésével olyan szörnyet hoznak létre, amely mindkettő faj előnyeit ötvözi magában, legalábbis a túlélőképesség terén. Egy elektromos kütyüt ültetnek a szörny testébe, mellyel ők irányíthatják a bestiát, ez azonban elromlik, a fenevad elszabadul, és gyilkos mészárlásba kezd a tengerparti vizekben.

Sharktopus

Nemzet: amerikai
Stílus: sci-fi, horror
Rendező: Declan O’Brien

2. Megapiranha – Gyilkos a mélyből (Mega Piranha, 2010)

Genetikailag módosított óriás piranhák szabadulnak el Venezuelában. Florida felé sodorja őket a víz, ahol a nyári szezonban óriási veszélyt jelenthetnek a turistákra. Mindent elpusztítanak, ami keresztezi útjukat. Fitch speciális ügynök és Sarah Monroe kapja a feladatot, hogy felderítsék a gyilkos állatok hollétét, azonban hamar összeütközésbe kerülnek a helyi hatóságokkal, így a küldetés még inkább bonyolulttá válik.

Megapiranha - Gyilkos a mélyből (Mega Piranha, 2010)

Nemzet: amerikai
Stílus: akció, horror
Hossz: 92 perc
Rendező: Eric Forsberg

1. Fluor Film (2012)

A film főszereplője, az ezerarcú előadó, Fluor, akire gyakran sütik rá a tinisztár bélyeget, pedig már rég nem tini és a legkevésbé sem sztár. Egy életvidám hétköznapi fazon, aki úgy váltogatja a zenei stílusokat, mint más az alsóneműjét – egyszerre a mainstream altere és az underground poppere. Ugyanolyan sokszínű, mint a baseballsapkái, és ugyanolyan lelkes, mint tizenéves korában. Sokan utálják, de sokkal többen szeretik. Van, aki hülyegyereknek tartja, más “modern kori marketing-gurunak”, aki fittyent hány az előítéletekre, és csak csinálja, ami gyermekkora óta a vágya, amire rendeltetett: reppel. Mindig. Mindenre.

Fluor Film (2012)

Nemzet: magyar
Stílus: dokumentum
Rendező: Miki357

Így nézett ki 15 évesen Dwayne Johnson!

(Legrosszabb filmek történeteinek forrása: filmkatalogus.hu)

//spencer//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·