FILMEZZUNK.HU
Minden idők 10 legrosszabb filmje

Minden idők 10 legrosszabb filmje

17694

A valaha volt legrosszabb filmek

A lista Magyarország egyik legnagyobb filmes adatbázisa, a www.filmkatalogus.hu alapján állt össze, ahol több ezer szavazat érkezett a filmekre. A legrosszabb 10 produkció között leginkább béna horror filmek találhatók, amikből kettőt Christopher Ray rendezett, de két tini énekes életét bemutató alkotás is feltűnik a valaha volt legrosszabb mozijai között. Természetesen szerkesztőségünk a listán található legrosszabb filmeket egyáltalán NEM ajánlja! 🙂

Íme minden idők 10 legrosszabb filmje:

10. A Nagylábú (Bigfoot, 2012)

Harley Anderson és Simon Quint szembeszállnak egymással a legendás hegyi lény utáni vadászatban. Azzal azonban egyikőjük sem számol, hogy a vadászat a visszájára is fordulhat. Vajon ki vagy mi a tényleges veszélyforrás ebben a történetben?

A Nagylábú (Bigfoot, 2012)

Nemzet: amerikai
Stílus: kaland
Hossz: 90 perc
Rendező: Bruce Davison

9. Megapiton kontra óriásalligátor (Mega Python vs. Gatoroid, 2011)

Amikor állatvédők egy csoportja ellop néhány egzotikus óriáskígyót és szabadon engedi azokat a floridai Everglades-mocsárban, fogalmuk sincs arról, hogy ezzel események bizarr sorozatát indítják el, melynek vége egy totális háború lesz a hatalmas kígyók és mutáns aligátorok között.

Megapiton kontra óriásalligátor (Mega Python vs. Gatoroid, 2011)

Nemzet: amerikai
Stílus: akció, horror
Hossz: 90 perc
Rendező: Mary Lambert

8. Kétfejű cápa (2-Headed Shark Attack, 2012)

Az események rémálomszerű fordulatot vesznek egy iskolai hajóúton részt vevő diákok számára, amikor hajójukat elsüllyeszti egy mutáns kétfejű cápa. A túlélők, akik egy korallzátonyon találnak menedéket, hamarosan rájönnek, hogy borzasztó megpróbáltatásaiknak még távolról sincs vége, amikor a dagály miatt a szörnyeteg folytatni tudja halálos zsákmányszerzését.

Kétfejű cápa (2-Headed Shark Attack, 2012)

Nemzet: amerikai
Stílus: akció, horror
Hossz: 88 perc
Rendező: Christopher Ray

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·