FILMEZZUNK.HU
Jön a Doktor Szöszi 3. része, Reese Witherspoon is visszatér!

Jön a Doktor Szöszi 3. része, Reese Witherspoon is visszatér!

2801

Jön a Doktor Szöszi 3. része, Reese Witherspoon is visszatér!

Amikor 2001-ben bemutatták a Reese Witherspoon főszereplésével forgatott Doktor Szöszi című vígjátékot, sokan csak legyintettek. A kritikusok butácska komédiának bélyegezték, mások pedig épp a színésznő karrierje miatt aggódtak, hiszen a premier előtti két évben még olyan alkotásokban láthatták a nézők, mint a Kegyetlen játékok, a Pleasantville vagy az Amerikai psycho.

Doktor Szöszi (Legally Blonde, 2001)

A károgóknak azonban nem lett igaza, a Doktor Szöszi ugyanis hatalmasat robbant a mozik pénztárainál: a 18 millió dollárból forgatott film 141 milliót hozott az MGM stúdió konyhájára, így nem volt kérdés, hogy két évvel később a folytatás is elkészülhet. Ezzel további 126 millió dollárral sikerült gyarapítani a stúdió bankszámláját, sőt, a történetből 2007-ben még egy Broadway-musicalt is kerekítettek, amelyet nem kevesebb, mint hét Tony-díjra jelöltek.

Most pedig maga a Doktor Szöszit megszemélyesítő színésznő is megerősítette, hogy jön a harmadik rész, amiben természetesen ő is visszatér. Az újabb film forgatókönyvét ráadásul nem akárkik írják majd. Dan Goor és Mindy Kaling dolgoznak a történeten. Utóbbi színésznőként és íróként is szerepelt a The Office című népszerű sorozatban.

Így jönnek zavarba a sztárok, mikor a királyi család tagjaival találkoznak (Fotók!)


Article Tags: · · ·