FILMEZZUNK.HU

Emlékszel még a Baywatch gyönyörű sztárjára? Erika Eleniak 54 évesen is bombaformában van!

11430

Emlékszel még a Baywatch gyönyörű sztárjára? Erika Eleniak 54 évesen is bombaformában van!

Erika Eleniak kislány korában belecsöppent a színészet világába, játszott az E.T. a földönkívüliben például, első nagyobb sikerét akkor érte el, amikor a Baywatchba beválogatták 1989-ben. Ő alakította a dögös Shauni McClaint egészen 1992-ig. Amikor a David Hasselhoff főszereplésével elinduló sorozatba bekerült, csupán húsz esztendős volt.

Erika Eleniak kislány korában belecsöppent a színészet világába, játszott az E.T. a földönkívüliben például, első nagyobb sikerét akkor érte el

Azóta több mint harminc év telt el, Erika Eleniak pedig szeptemberben végén már az 54. születésnapját ünnepelte. A szőke sztár színészi karrierje alatt több filmben is szerepelt, játszott például Steven Segal oldalán az 1992-es Úszó erőd című filmben, ám az alkotások, amelyekben feltűnt, egyikkel sem tudott igazán befutni, így a legtöbben a mai napig a Baywatch szexszimbólumaként tartják számon. A mydevotionalthoughts.net nevű amerikai blog csinált vele egy interjút 2018-ban, ott elmondta, hogy anno miért hagyta el a Baywatch csapatát három évad után.

„Mindig is egy komoly színészi karriert szerettem volna, így amikor elmentem a sorozat meghallgatására, akkor beleadtam apait-anyait. Összesen hat alkalommal hallgattak meg, mire megkaptam a szerepet. Volt képernyő- és úszásteszt is. Akkoriban sokféle műsor ment, volt zsarus, orvosos, ügyvédes sorozat, de a vízimentőkről még nem volt semmi. A széria legelején az volt a terv, hogy a szakma komoly oldalát mutatják be, de végül átment egy zenés montázsba, ami aranyos volt, de számomra ekkor jött el az idő, hogy kiszálljak.”

– magyarázta, majd hozzátette azt is, örült, hogy a második évadban már több lehetősége volt színészkedni, azonban szerinte a sorozat története nem tartott jó irányba.

Emlékszel még a Baywatch gyönyörű sztárjára? 51 éves korában is bombaformában van! - Erika Eleniak

Napjainkban pedig podcast-ek megalkotásával foglalkozik a legkülönfélébb témákat érintve. Eddig sikeres új tevékenységében.

Így néznek ki most a Baywatch egykor sztárjai!

(Via Skubizo)


Article Tags: · · ·