FILMEZZUNK.HU
Döbbenet! Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül

Döbbenet! Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül

22210

Döbbenet! Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül

Jennifer Lopez igazán sokoldalú. Elsőként énekesnő, de színésznő, táncos, divattervező és producer is egyben. Szerepelt többek között a Most már elég!, A tánc szenvedélye, A szomszéd fiú, Álommeló, vagy a A Wall Street pillangói című filmekben. A most 54 éves híresség mindig káprázatosan fest, de bizony Ő is mutatkozott már smink nélkül, amit most megosztunk Veletek.

Bámulatos! Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül

Mostanában már egyre több női sztár vállalja fel bátran, hogy megmutassa a természetes oldalát, emellett ezzel a módszerrel hívják fel a figyelmet a bőrápolás fontosságára. Hiszen egy szép és ápolt bőr sokkal többet ér egy tökéletes sminknél, egyes hírességek pont emiatt szinte már csak ritkán mutatkoznak tökéletesre kifestve.

Jennifer Lopez is szívesen mutatkozik festék nélkül, bár a rajongók több alkalommal láthatják látványos sminkekben, ezért számít ritkaságnak, ha a közösségi oldalán felfedi valódi arcát. Kiderült például, hogy az énekesnő bőre akkor is ragyog, ha éppen nem visel sminket, és hogy már nagyon fiatalon elkezdett odafigyelni a bőrfeszesítésre, bőrápolásra, mert úgy érezte, a rengeteg sminktől máskülönben ráncos öregasszony lenne. A végeredmény pedig önmagáért beszél. Saját márkájú arcápoló termékeivel akkor is tündököl, ha nem kell egy kiló vakolatot magán viselnie.

Bámulatos! Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül

Jennifer így azon kevesek közé tartozik, aki már nagyon korán tett azért, hogy idősebb korában is megmaradjon szép, sima és varázslatos arca.

Szerző: MéziMcFly

Ő Sandra Bullock ritkán látott fia – Friss fotókon a vagány Louis


Article Tags: ·