FILMEZZUNK.HU

10 alkalom, amikor a filmkészítők rengeteg pénzt költöttek a gyártásra, mégis ostoba hibákat vétettek

4250

4) Marvel Kapitány

10 alkalom, amikor a filmkészítők rengeteg pénzt költöttek a gyártásra, mégis ostoba hibákat vétettek

Amikor az egyik gonosz Skrull megjelenik Marvel Kapitány barátjának házában, a hősnő megragad egy macskát, és megfenyegeti vele az idegen lényt. A Skrull meghátrál, és láthatjuk, hogy bal keze hozzáér a lépcsőhöz. Amikor azonban a kamera szöget vált, azt látjuk, hogy a zöld gazember „odébbállt”, és most egy kicsit távolabb áll a lépcsőtől, és közelebb áll a macskához.

5) A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A film elején Jack bírónak adja ki magát, hogy szabadon engedje barátját, Gibbst. A tárgyalóteremben Gibbs piszkosnak tűnik. Azonban néhány perccel később, amikor mindkét kalóz megszökik és beszáll a börtönhintóba, Gibbs teljesen megtisztul.

6) A Wall Street farkasa

A Wall Street farkasa egy fekete vígjáték krimi, amely Jordan Belfort életéről szól, akit Leonardo DiCaprio alakított. Abban a jelenetben, ahol Emma néni és Jordan találkozik Londonban, a háttérben az aranyozott Albert-emlékmű látható.

De nem lehet ott, mert az emlékmű 1983 és 1998 között restaurálás miatt zárva volt. A film eseményei 1987-ben játszódnak. Tehát vagy a fekete szobrot kellett volna látnunk, ahogy a helyreállítás előtt volt, vagy az emlékművet, állványzat mögött elrejtve.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · ·