FILMEZZUNK.HU

10 alkalom, amikor a filmkészítők rengeteg pénzt költöttek a gyártásra, mégis ostoba hibákat vétettek

4254

9) Harry Potter és a titkok kamrája

A filmben van egy jelenet, ahol Draco és Harry megküzdenek, miközben tanárok és diákok veszik körbe őket. Abban a pillanatban, amikor Harry visszavág és Draco elesik, nézze meg alaposan a képernyő bal sarkát. A fekete köpenyt viselő tanulók között van egy személy, akinek kamera van a kezében.

10) A holnap háborúja

A holnap háborúja egy sci-fi akciófilm Chris Pratt főszereplésével. Pratt egy múltbeli katonát alakít, akit azért béreltek fel, hogy a jövőben harcoljon a háborúban. Az időutazás egy speciális kézi eszköz segítségével valósítható meg. Kezdetben Chris Pratt a bal kezén viseli ezt az eszközt. Azonban néha előfordul, hogy átkerül a jobb kezére, majd hirtelen visszatér eredeti helyére.

Bónusz: Jégvarázs

Amikor Anna és Hans a világítótorony tetején táncolnak, láthatjuk az árnyékukat a hajó vitorláján. Jól néz ki, de olyan, mintha a sötét sziluettek egy másik valóságból érkeztek volna erre a világra. A karakterek árnyékai nem érintik a talajt, mintha a levegőben lebegnének. Ezenkívül nem láthatjuk a karakterek körüli kerítést sem.

//Mink Olívia//

John Cena jelesre vizsgázott emberségből, több száz beteg gyermek kívánságát teljesítette

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · ·