FILMEZZUNK.HU
John Cena jelesre vizsgázott emberségből, több száz beteg gyermek kívánságát teljesítette

John Cena jelesre vizsgázott emberségből, több száz beteg gyermek kívánságát teljesítette

1375

John Cena jelesre vizsgázott emberségből, több száz beteg gyermek kívánságát teljesítette

A Békeharcost alakító színész-pankrátor hivatalosan is egyike a legsegítőkészebb hírességeknek. A Make-A-Wish egyike a legmegbecsültebb amerikai nonprofit alapítványoknak – ami nem csoda, mivel súlyos betegségükből gyaníthatóan fel nem épülő gyermekek kívánságait igyekszik teljesíteni. Magától értetődik, hogy kismillió híresség igyekszik segíteni a munkájukat – ám egy frissen kiadott közleményük értelmében a legaktívabb önkéntes a színész-pankrátor John Cena.

Nem csak a vásznon hős: John Cena több, mint 650 beteg kisgyerek kívánságát teljesítette

A férfi ugyanis már több mint hatszázötven esetben állt a szervezet segítségére. Elmondása szerint az együttműködés még 2002-ben vette kezdetét – igaz, ekkor még csupán egy rá nem érő sztár helyett ugrott be, és gyakorlatilag fogalma sem volt arról, hogy mi is az a Make-A-Wish. Azonban ezután megfogadta, hogy ha bárki találkozni akar vele, a lehető legrövidebb időn belül ott fog teremni, és két évtizeden át rendületlenül állta a szavát.

“Azt mondtam: ‘Ha valaha is szükségetek lesz rám, nem érdekel, mit csinálok, abbahagyom, és nektek segítek, mert szerintem ez a legkirályabb dolog, amit tehetek. Mindannyian megtapasztaltuk már azt az örömöt, amikor az ünnepekre olyan ajándékot adsz, ami egyszerűen telitalálat – ugyanezt az ajándékot kapom én is, amikor szebbé teszem az emberek életét és csodálatos, érzelmes pillanatokkal ajándékozhatom meg őket.”

– nyilatkozta az Az öngyilkos osztag Békaharcosának megformálásával a népszerűség új csúcsaira hágó sztár. John Cena egyébiránt természetesen hallani sem akar arról, hogy visszavonuljon: legutóbb egy Ukrajnából menekült, a Down-szindróma egy különösen súlyos válfajától szenvedő rajongójának aranyozta be egy napját.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Paula és Paulina egykori szereplői

(Via Puliwood.hu)


Article Tags: ·