FILMEZZUNK.HU
Elképesztő! Soha nem látott fotót posztolt magáról Terence Hill

Soha nem látott, fiatalkori fotót posztolt magáról Terence Hill

8237

Soha nem látott, fiatalkori fotót posztolt magáról Terence Hill

Terence Hill nevét hazánkban szinte mindenki jól ismeri, Bud Spencerrel alkotott kettősüket az egész nemzet a szívébe zárta, mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint hogy ikonikusnak számító filmjeik a mai napig tévéképernyőn vannak. A népszerűségük egyszerű stílusuknak és sztárallűröktől mentes jellemüknek köszönhető, de Terence Hill kék szemei is sok női nézőt igéztek meg. A sztár közösségi oldalán megmutatta, milyen jóképű volt tinédzserként.

Az Instagramon osztotta meg a képet, amin 12 évesen látható, és lehengerlően néz ki. Elképesztő, milyen jóképű volt tizenévesen. Világtó kék szemei, babaarca és szőke fürtjei megbabonázták a lányokat. Rajongói nem győzték dicsérni a kommentszekcióban. Terence Hill játékosan meg is kérdezte követőit, vajon felismerik-e, hogy melyik filmjéből származik a fotó.

Persze mindenki lelkesen írta meg a helyes választ: a Vakáció a gengszterrel című kalandfilmből van a kép. Iskoláskora ellenére ez már az ötödik filmszerepe volt a sármos sztárnak, de gyermekkora korántsem nevezhető idillinek.

Terence Hill fiára kisgyerekként emlékszünk, de időközben felnőtt és igen jóképű lett

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·