FILMEZZUNK.HU
10 meglepő dolog, amit nem tudtál Winona Ryder-ről

10 meglepő dolog, amit nem tudtál Winona Ryder-ről

6049

8) 1995-ben a Sabrina című film főszerepét eredetileg Winona Rydernek ajánlották, aki visszautasította azt, mert azt mondta magáról, hogy úgy érzi, Audrey Hepburn nyomába sem léphet.

9) 2001-ben hatalmas botrányba került, amikor hozzávetőlegesen 5000 dollár értékben elcsent pár dolgot egy áruházból. A sajtóban több magyarázat is megjelent (kleptománia, nyugtatók hatása, stb.), mindenesetre az ügy nem tett jót Winona karrierjének, és pár évre visszavonult a nyilvánosságtól. 2002-ben még befejezte a Simone – Sztárcsináló 1.0 (2002) és A kismenő (2002) című filmeket, ezt követően azonban néhány évig csak kisebb szerepeket vállalt.

A kismenő (2002)

10) 2006-ban a Kamera által homályosan (2006) című filmmel tért vissza, melyben olyan színészek mellett láthattuk, mint Keanu Reeves, Robert Downey Jr. és Woody Harrelson.

+1) Winona Ryder a Stranger Things című világhírű  sorozatban egy anyát alakít, akinek eltűnik a gyermeke. A színésznő testközelből is átélte ennek traumáját, amikor a szülővárosában eltűnt egy kislány, akiről később kiderült, hogy elrabolták és brutálisan meggyilkolták. Ryder még 200 ezer dollárnyi pénzjutalmat is felajánlott a sikeres nyomravezetőnek.

Winona Ryder érdekességek

John Cena jelesre vizsgázott emberségből, több száz beteg gyermek kívánságát teljesítette

(Érdekességek forrása)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·